Skip to content
Kiemelt Junior Bajnokság
2017. december 13. , 16:30 13. forduló Kiemelt Junior Bajnokság
Találatok: 342


Kicsúszott a kezünkből

Elite Basket Törökbálint _ Kaszások Junior I.
73 71


Helyszín: Törökbálint
Vezette: Németh Patrik, Stánicz Péter, ellenőr: Kis Balázs
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Elite Basket Törökbálint 17 12 18 26 73
Kaszások Junior I. 16 17 19 19 71
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Kutrovich Bence
1. félidő
Kissé csúszós pályán nem igazán találtuk a ritmust, de szerencsére ezzel nem csak mi voltunk így. Lassan melegedett bele mindkét csapat, sok-sok hiba volt mindkét oldalon. Mire összeszedtük magunkat el is ment az első negyed, 1 pontos hátrányunk volt.
Védekezést váltottunk, és remekül működött, jól szedtük a lepattanókat, és végre jöttek a könnyű gólok is. Sajnos nagyon meglépni így sem sikerült, de legalább vezettünk 4 ponttal.

2. félidő
12 ponttal sikerült pár perc alatt meglépni, úgy éreztem zsebben van a meccs. De sajnos a helyzetkihasználásunkkal voltak bajok. Nem tudtuk időben lezárni a meccset. A negyed végén azért még így is volt 5 pontunk!
A negyedik negyed hasonlóan kezdődött, mint a harmadik, 17 pontosra tudtuk növelni az előnyünket, bízva magunkban el is kezdtem cserélni. Sajnos hamar hoztam meg ezt a döntést, és ellenfelünk egyre zárkózott csak az utolsó 5 percben. A végén újra erős összeállításban voltunk fent, de egy szerencsés utolsó másodperces 3-assal kikaptunk...

Összegzés
Hamar bíztam a győzelemben, így aztán bele cseréltem. Nem kellett volna! Benne voltam én is, de sajnos volt itt más is. Elképesztően sok hibával játszottuk le az utolsó 5 percet, 3 ziccert hagytunk ki csak az utolsó két percben, nem jó döntéseket hoztunk. Nem történt semmi baj, vasárnap nyerni kell és akkor már biztos a B döntő!
Persze messze vagyunk még ettől!
Vasárnap nyerni kell!
Egy Ákosnyival azért többen leszünk már!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement