Skip to content
Hepp Kupa
2017. december 14. , 19:00 4. forduló Hepp Kupa
Találatok: 540


Már a 8 között!!!

TF - Basketball Players SE _ Kaszások (NB1)
73 80


Helyszín: Sport 11
Vezette: Oláh Márk, Lázár György
Nézőszám: 25
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
TF - Basketball Players SE 17 21 19 16 73
Kaszások (NB1) 22 22 16 20 80
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Varga István
1. félidő
A tavalyi fiaskó után szerettünk volna visszavágni! Szívós védekezésével a TF sose könnyű ellenfél, így nem is vettük félvállról a meccset. Mivel kevesen voltak hadra foghatóak azt kértem sok kikényszerített faultot harcoljunk ki, ezzel is megkönnyítve a dolgunkat. 11-11-ig egál volt a meccs, utána a Bencék által vezérelve kivágtunk 9-2-öt. A rossz negyed zárás miatt viszont csak 5 pont maradt az előnyből.
A második negyed hasonló forgatókönyvvel telt, szorosan loholtak a csapatok egymás nyakába, itt a Lászlóink percei következtek és egy 11-0-ás futással 9 pontra léptünk meg. Sajnos a negyed vége újfent el lett rontva, de Pilu két kosarának köszönhetően még maradt 6 pontunk!

2. félidő
A harmadik negyedre is megmaradt a hullámzó játék, felengedtük őket majdnem egálig, majd megléptünk 9 pontra. Persze a negyed végével egy -6-nak már megint jönnie kellett, csak hogy maradjon izgalom...
Egálra fel tudtak kapaszkodni kétszer is, de helyén volt a szívünk és az utolsó két percnek magabiztos 8 ponttal mehettünk neki... De ugye nem maradhat ki a negyedik negyed sem a szórásból, és 1 perc alatt visszavarázsoltuk őket a meccsbe. De most végre helyén volt az eszünk, és amikor kellett tudtunk villantani, és így behúztuk a meccset!

Összegzés
8 között vagyunk, tehát sikerrel visszavágtunk a tavalyiért! Bár borzasztóan nehéz meccs volt, tudtunk nyerni, és ez a fiatal csapatunknak nagy fegyverténye, hogy kulcspillanatokban nem bepánikol, hanem behúzza a szoros meccseket.
Bencétől végre azt láttam, amit szeretnék, kemény védekezés, és hasznos volt a támadásban is. Pilu 16 pontja és 10 lepattanója is említésre méltó!
Vámosz és Zsombi mindig a legjobbkor talált be, nagyon kellettek ezek a pontok.
És Rejci védekezését szeretném kiemelni, kint is bent is odatette magát, ahol épp kellett!
A következő kör akárkit is kapunk borzasztóan nehéz lesz, szerintem a legtöbb csapat minket akar majd kapni, de remélem ez fog akkora dacot adni a csapatnak, hogy kellőképpen helyt tudjunk állni!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement