Skip to content
U20 Nemzeti Bajnokság
2017. december 16. , 16:00 12. forduló U20 Nemzeti Bajnokság
Találatok: 376


Végre idegenben is sima

Bajai Bácska FKE _ Kaszások Akadémia
60 88


Helyszín: Baja
Vezette: Csallóközi Gábor, Szőke Bence
Nézőszám: 25
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Bajai Bácska FKE 22 13 13 12 60
Kaszások Akadémia 24 23 16 25 88
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Kutrovich Bence
1. félidő
Nem egészen simán kezdődött a mérkőzés, támadásban és védekezésben is voltak bajok. 9-2 után sikerült észbe kapni, 3 perc eltelte után. 2 perc alatt ezek után már nálunk volt az előny. A negyed végére bár szűken, de tartottuk az előnyünket.
A második negyedben Kutró bevágott 3 hármast, 5 percig nem kaptunk kosarat, és dobtunk 14 pontot, így tulajdonképpen eldöntöttük a meccset.

2. félidő
Továbbra se álltunk le a védekezéssel, és bár támadásban kevésbé voltunk hatékonyak, a harmadik negyedet is sikerült megnyerni.
A negyedik negyedben aztán újfent felszabadultam tudtunk támadni, és ezzel végre egy könnyed sikert tudtunk elérni idegenben is!

Összegzés
Kellett már végre egy ilyen siker is nekünk. Nem kellett vért izzadni, bár az elején azért voltak gondjaink...
Mindenkinek sikerült gólt dobnia, és 4-en 10 felett is tudtak dobni! Kutró dupla-duplát tudott produkálni a 12 lepattanójának is köszönhetően!
A következő meccsünk élet-halál mérkőzés lesz, de szerintem ezzel a mentalitással lesz esélyünk a Budafok ellen. Van majdnem egy hónapunk, hogy felkészüljünk rá!
A szülőknek köszönöm az egész éves mérkőzésre járást, és szurkolást, hiszen nincs az a város ahova ne jönnének utánunk buzdítani minket!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement