Skip to content
NB1
2017. december 16. , 18:00 12. forduló NB1
Találatok: 355


Kozmetikázva nem olyan vészes ez

Bajai Bácska FKE _ Kaszások (NB1)
101 86


Helyszín: Baja
Vezette: Horváth Alajos, Szalai Zsolt, Dr. Magyari Tibor, ellenőr: Forray Sámuel
Nézőszám: 200
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Bajai Bácska FKE 23 26 30 22 101
Kaszások (NB1) 14 22 18 32 86
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Vámos László
1. félidő
12-0 3 perc alatt, siralmasabbat el se tudtam volna képzelni. 10 pont ajándékkal nehéz belerázódni a meccsbe. Az időkérés után rendeztük a sorainkat, de csak kapaszkodásra volt elég, meg hogy ne nőjön a különbség tovább.
A második negyedben a védekezésünk lanyhult, de nem leghátul, hanem az átmenetnél voltunk elképesztően pontatlanok. Sorra kaptuk az indítás gólokat. Nem éreztem, hogy ekkora különbségnek kellene lennie. Már 20 pont is volt közte, de össze tudtuk szedni magunkat, így a szünetre 13-al mehettünk...

2. félidő
Félidőben megbeszéltük, hogy csak a 12 elején kapott pont a különbség, és hogy gyors támadásokat csináljunk, és keményítsünk az átmeneti védekezésünkön, üssük be a faultokat. Ehhez képest valami egészen pocsék teljesítménnyel rukkoltunk elő, és már a 30-at súrolta a különbség. Ellenfelünk kicsit bele is aludt ekkor a meccsbe, amit gyorsan egy -10-el köszöntünk meg. De a negyed vége így is 25 volt oda.
A negyedik negyedben küszködtünk egyet, de valahogy nem akart jobb lenni a helyzet, és amikor megint 30 lett, jöttek a fiatalok a másik oldalon. Mi pedig ezt megint kihasználva 2 perc alatt 15 pontot hoztunk rajtuk, így valamennyire elviselhetővé téve a végeredményt.

Összegzés
A különbség nagyrészt abból fakadt, hogy amikor volt lehetőségük rommá futottak minket. Nem voltunk hajlandóak lassítani semmilyen módon őket, akár faultot ütve, vagy bárhogy másképp. Hullámvölgyeink sajnos szinte az összes meccsen előjönnek, így ez lesz a téli szünet egyik megoldandó dolga.
A másik amin kell csiszolnunk az az ipari mennyiségű eladott labda.
A meccsen Vámosz, Zsombi és Kutró termelésével lehetek elégedett.. És itt lehetne Kereszt is, aki brutál jól kezdte a meccset, 8 pontot rámolt be 3 perc alatt, jó helyzetfelismerésekkel, de utána valami UFO támadás áldozata lehetett, mert nyoma veszett...
Kisebb pihenő következik most, de aztán januárban egyből belecsapunk, hiszen 6 nap alatt 3 meccsünk is lesz, amiből kettőn jó lenne győzelemmel zárni.
Minden kedves szurkolónknak KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ESZTENDŐT kívánok a csapat és magam nevében!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement