Skip to content
Kiemelt Junior Bajnokság
2017. december 17. , 14:00 14. forduló Kiemelt Junior Bajnokság
Találatok: 466


Teljes kerettel GYŐZELEM

Kaszások Junior I. _ Elite Basket Törökbálint
79 53


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Gaál Norbert, Guber Nikolett, ellenőr: Cseh Sándor
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Junior I. 31 14 16 18 79
Elite Basket Törökbálint 15 10 14 14 53
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Szóráth Gergely
1. félidő
Nem voltunk szerencsések eddig, ha minden igaz, akkor ez volt az első meccs, amin mindenki rendelkezésre tudott állni! A mérkőzés tétje, hogy biztosítsa a győztes magának minimum a B döntőt, tehát az ország legjobb 16 csapata között lesz tutira. Hiba itt, hiba ott, 4 perc után 2-2 az eredmény. Nem találtuk a ritmust. De kerestük, és meg is lett, elképesztő védekezések, és a negyed végén 16 pont ide!
A második negyedben védekezést váltottak, ami lelassított minket, de hátul továbbra is stabilak voltunk, sőt stabilabbak, mint eddig, hiszen 10 pontot engedélyeztünk csak nekik!

2. félidő
20 pont veszélyes lehet, nehogy belealudjunk, védekezésünk rendben van, bár 13 pontot kapunk 6 perc alatt, a támadás megint esélytelen, ugyan ez az idő alatt 4 pontot szenvedtünk össze. Szerencsére Máté a legjobbkor talált be két közelivel (3 és fél hét után!!). A negyedet a végére nyerjük, úgy hogy a maradék 4 percben 1 pontot kapunk!
A negyedik negyedben nem forgott veszélyben a győzelem, jó védekezésekkel, látványos támadásokkal megnyertük ezt a negyedet is!

Összegzés
Level 2 kész. Alsóházba vagyunk, de az utolsó két helyet elkerültük, így nem kell "osztályozót" játszani.
14 meccs, 4 győzelem, 1 millió tapasztal szerzés. Megszorongatunk felsőházi csapatokat, sőt a Szegedtől mi vettük el a veretlenségét! Mindezt végig sérülésekkel hátráltatva, de nagyon egységesen!
Level 3 következik, méghozzá egy teljesíthető feladattal, a csoportunk 1-2 helyén kell végezni, és így esélyt szerezni egy kereszt játékra, aminek a megnyerése után egy pót selejtezőt játszhatunk az "A" döntőért! Szerintem erre teljes kerettel minden sanszunk meglesz!
A meccsen nagyon összeszedettek voltunk fejben, az elején talán volt egy kis izgalom, de egy másodperc kétség nem volt, hogy nyertesként hagyjuk-e el a parkettet. 114-38-ra múltuk őket VAL-ban felül, 37 eladott labdába kergettük bele ellenfelünket. Daninak 6, Gerának 7 szerzett labdája volt, és Dani a gólpasszokban is tüsténkedett. Lepattanóban Ákos kapott le 10-et, és lett a csapat legeredményesebbje.
Gratulálok a győzelemhez, és hogy ezáltal már biztosan a 16-ban vagyunk!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement