Skip to content
Utánpótlás
2017. december 23. ,
Találatok: 660


Válogatottjaink nem pihennek decemberben


Article Pic
Nemes feladatok

A Kaszások Kosárlabda Akadémia válogatott játékosai nem pihennek a téli iskolai szünetben sem. Amíg csapattársaik a szünetben is akadémiánkon edzenek, addig válogatott kerettag sportolóink a magyar U18 nemzeti válogatott, valamint az U12, U13 és U14 Budapest Válogatott keretének tagjaiként öregbítik a Kaszások nevét.

Decemberben ezek a válogatottak felkészülési programot teljesítenek, amelyek keretében játékosaink edzéseken és felkészülési tornákon vesznek részt e kiemelt alakulatokban. Az elfoglaltságaik okán e sportolóink a Kaszások All Star Dzsembori idei mérkőzésein sem tudnak részt venni, de a válogatottság még e tradíciónális és országos elismertségű rendezvényünknél is előbbre való. Azért dolgozunk, hogy a jövőben is minél több játékosunk jusson el válogatott szintre. Ennek megfelelően állítjuk össze csapataink edzéseinek jellegét és mennyiségét egyaránt.

Lássuk decemberben ki melyik válogatottban szerepel akadémiánk játékosai közül, tehát kiknek szoríthatunk a minél jobb teljesítményéért.

U18 nemzeti válogatott:
Pintér Máté, Kutrovich Bence

U14 Budapest válogatott:
Orbán Patrik

U13 Budapest válogatott:
Tökölyi Marcell, Korompay Dénes

U12 Budapest válogatott (edző: Medve Milán, Kaszások Akadémia):
Balogh Mátyás, Kiss Koppány, Patrik-Pirk Martin.

Sok sikert kívánunk a fiúknak!
Hajrá Kaszások Akadémia!

Óbudai Kaszások
Kosárlabda Akadémia


Advertisement
Advertisement