Skip to content
Utánpótlás
2017. december 25. ,
Találatok: 544


Büntetődobó csapatbajnokság a Dzsemborin


Article Pic
a tavalyi bajnokok

Az idén is megrendezésre kerül egyesületünk összes, NB1-es korosztály alatti  csapata számára a Büntetődobó Csapatbajnokság az ALL STAR Dzsemborin (dec. 30). Itt a szabályok biztosítják azt, hogy a fiatalok és az idősebbek azonos eséllyel vehessenek részt a versenyen, hiszen a fiatalabbak a korosztályuknak megfelelő távolságról, korosztályos palánkméretre és labdamérettel versenyezhetnek. Érdekesség, hogy az elmúlt évben egy ÓMK mini csapat lett a bajnok, ami a korábbi években is előfordult, tehát mindenkinek győzelmi esélyei vannak.

Ismét felhívjuk minden játékosunk és szüleik figyelmét arra, hogy a részvétel KÖTELEZŐ , még a tizenegy mini csapatunk MINDEN JÁTÉKOSA számára is, akárcsak bármely bajnoki mérkőzés esetben.

A verseny 16 órakor ér véget, kérjük a versenyben lévő csapatok játékosai ne távozzanak korábban

Ha pedig már ott van mindenki, akkor kérjük, hogy minél többen nevezzenek be a 3Labda versenyre is, mert minden csapat – így a mini csapatok is – három (ez tehát lehet több) csapattal kötelesek indulni a háromlabda versenyen úgy, hogy az all star játékosoknak és a tartalékoknak is kötelező a részvétel. Kérjük hogy az edzők szervezzék ezeket a csapatokat is.

A győztesek és a második helyezettek oklevél jutalomban részesülnek a közönség kitörő ünneplése mellett.

MINI CSAPATOK FIGYELEM!
- A verseny több fordulós: 11:15, 13:30, 15:40 a fordulók kezdése, ne hagyja cserben senki a csapatát a távozásával.
- Az az Óbudai Mini Kupa csapat, amely legalább 10 fő saját játékossal jelenik meg a versenyen és a végéig (amíg a csapat versenyben van, tehát akár 15:40-kor is) e létszám alá nem esik a résztvevőik száma, 5 bajnoki jutalompontot kap az ÓMK táblázaton.
- Az a mini csapat, amelyik a 3. helyen végez az egész büntetődobó csapatversenyen, további 5 pontot kap az ÓMK tabellán (ha legalább 10 fővel éri el ezt az eredményt).
- Ha a versenyen második helyen végez egy mini csapat, akkor e csapat 10 pontot kap az indulásért járó 5 ponton túl (ha legalább 10 fővel éri el ezt az eredményt).
- Ha mini csapat nyeri meg a versenyt, akkor e csapat 15 bajnoki pontot kap az indulásért járó pontokon kívül, tehát összesen 20 bajnoki pontot szerez (ha legalább 10 fővel éri el ezt az eredményt).
Ezek a pontok akár fel is forgathatják az Óbudai Mini Kupa sorrendjét, de akár stabilizálhatnak is csapatokat a meglévő pozíciójukban. Érdemes minden csapatnak teljes létszámmal részt vennie.

A szabályok itt olvashatók: CSAPATBÜNTETŐ SZABÁLYOK
illetve az All Star Dzsembori főmenüjére történő kattintás után ott is.

Jó felkészülést kívánunk!
HAJRÁ KASZÁSOK!

Óbudai Kaszások
Kosárlabda Akadémia


Advertisement
Advertisement