Skip to content
Egyesület
2017. december 25. ,
Találatok: 517


Ismét Háromlabda Bajnokság a Dzsemborin


Article Pic
továbbra is ilyen egyszerű az egész

FIGYELEM! SZÜLŐK RÉSZVÉTELÉTRE IS SZÁMÍTUNK!
A győztes szülők a Shooting Stars játékban is érintve lesznek!

Az ALL STAR Dzsemborin természetesen ismét rendezünk Háromlabda Versenyt. A mögöttünk álló 11 év alapján bizton mondhatjuk, hogy ez a Dzsemborin olyan népszerű esemény, mint az all star mérkőzések.

A VERSENY KAPCSÁN FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZNAK AZ ALÁBBIAK.
Kérjük figyelmesen olvassa el mindenki!

Ez a verseny nagyon jó hangulatban szokott lezajlani függetlenül attól, hogy egy csapat előrébb vagy hátrébb végez a végelszámolásnál. A verseny egész nap tart a legjobbaknak, így elég fárasztó is lesz. Viszont bárki közös csapatban versenyezhezt gyermekével, szüleivel vagy barátaival, ami egy ritka alkalom az életben.

Idén is minden ALL STAR játékosnak kötelező részt venni a versenyben, illetve minden Óbudai Kaszások egyesületi csapatunk legkevesebb 3 csapatot ki kell állítson (így az ÓMK mini csapatok is).

Amint az alábbi videókon is látható, ez a verseny a nevetésről, jókedvről és családok vagy csapattársak közös versenyzési élményéről szól. 

VÁRJUK ELŐZETES E-MAIL-ES NEVEZÉSEKET az edzőinknél!
(Az edzők email címei itt találhatók a nevekre kattintva)

Az 1.-3. helyezettek, valamint a tisztán családi csapatok közül a legjobb csapat is díjazásban részesül!
(érmek, oklevelek).

FONTOS INSTRUKCIÓK:
- Kérünk minden részt venni kívánó csapatot, hogy edzőjüknek e-mail-ben jelezzék a nevezési szándékukat, mert lehetséges, hogy kevés szabad hely marad a helyszíni nevezők számára. Az email-es nevezők, pedig jelezzék a nevezési asztalnál a helyszínen, hogy megérkeztek.

- Mivel ez a verseny indul a rendezvény napján a legkorábban, az érkezést reggel 8 órára kérjük, mert be kell melegíteni, valamint az e-mail-ben nevező csapatoknak a helyszínen még jelezniük kell a megérkezésüket is, illetve az új nevezőknek le kell adni a nevezésüket ettől az időponttól kezdődően 8:40-ig.

Milyen összeállításban lehet nevezni?  (a kategóriák számát kell a nevezésben feltűntetni)
A KATEGÓRIÁK:
1.      Két fő egy családból, akik az NB1-es vagy U20/junior korú játékosaink közül kapnak egy harmadik csapattársat (úgynevezett zsoldost, akit sorsolunk A SZÁMUKRA), így hárman lesznek. Tehát – mint eddig mindig – ketten is lehet nevezni. A segítők személye a helyszínen derül ki, előre nem lehetséges a segítőkkel megegyezni ebben.

2.      Akik ketten neveznek egy családból, azok választhatnak egy további személyt a Kaszás csapatukból származó csapattársaik közül. Ekkor dobástávolsági kedvezményben részesül e csapat (ld a szabályokat).

3.      juniorkornál fiatalabbak esetén csapattársak, tehát „nem családtagok” is nevezhetnek ketten, és ők is kaphatnak zsoldost harmadikként. Juniorok, U20-asok és U21-esek csak "zsoldosok" lehetnek.

4.      Lehet 3  olyan nevező egy csapatban, akik családtagjai, rokonai egymásnak (CSALÁDI CSAPAT). Ők 5 jutalomponttal kezdik a mérkőzéseiket (itt szülők ketten, egy gyerekkel, vagy testvérek/unokatestvérek egy felnőttel is szóba jöhetnek, de volt már 3 testvér is, valamint távolsági kedvezményt is kapnak.

5.      Mini-, gyermek, serdülő-, és kadettkorú játékosaink összeállhatnak egy csapatban hozzátartozói kapcsolatok nélkül is. Ehhez nem kell csapattársaknak sem lenniük a normál Kaszások csapatukban. Tehát akár úgy is nevezhetnek, hogy részben gyermek, részben mini, részben serdülő vagy részben kadett játékosok alkotják a csapatot bármilyen arányban (3 serdülő, vagy 2 serdülő és 1 gyermek/mini, 2 mini-egy serdülő stb). Idősebb korú játékos (tehát junior kortól) nem szerepelhet ilyen csapatban. Nekik a családi csapat és a zsoldos szerep áll rendelkezésükre. Ha junior vagy U20 játékos nem indul családi kategóriában, akkor köteles zsoldosként rendelkezésre állni az NB1-esekkel.

Jutalom pontok!!!

-  Minden csapat mérkőzésenként 1 jutalompontot kap minden egyes olyan játékosa után, akik a Kaszások emblémájával és színeivel rendelkező pólót vagy mezt visel. "Kaszások" öltözékért mérkőzésenként maximum egy jutalompont adható egy versenyzőnekj (egy üres pólóra ragasztott kaszások matrica nem eredményez ilyen jutalom pontot). A Kaszások rövidnadrágért csak akkor jár egy pont, ha fehér, fekete vagy sárga pólót visel a versenyző, akár. Egy versenyző egy mérkőzésen maximum 1 ruházati jutalompontot kaphat akkor is, ha egynél több kaszások ruházatot visel.

- A családi csapatok mindaddig csak családi csapatokkal kerülhetnek kizárólag össze a mérkőzéseken, amíg elegendő számú ilyen csapat van versenyben ahhoz, hogy ne kelljen vendégjátékossal kiálló csapattal összesorsolni őket! A tisztán családi csapatok 5 jutalomponttal kezdik meg az összes mérkőzésüket, és ezekre kaphatnak ruházati jutalompontot is.

A szabályok itt olvashatók: 3LABDA SZABÁLYOK

Javasoljuk tehát, hogy mindenki Kaszás pólóban/mezben, esetleg nadrágban jöjjön versenyezni, mert akkor jutalompontokat kap a csapata a mérkőzések elején! Reméljük, hogy a meccsenkénti 5 jutalompont miatt a tavalyinál is több, 3 fős családi csapat nevez be a versenyre!  

Már számos nevezés érkezett eddig is, ezért várhatóan maximalizálnunk kell majd a résztvevők számát. Ezért kérjük a részt venni kívánó csapatokat, hogy a játékosok edzőjénél mielőbb(!) adják le a nevezésüket, megjelölvén azt is, hogy két vagy három fővel, vagy más kategóriában vesznek részt a versenyen! (Az edzők email címei itt találhatók a nevekre kattintva)

Mindenkinek jó felkészülést kívánunk! Hamarosan elérkezik a verseny napja!

Idén is hangulatos versenyre számítunk!
Gyertek, Bulizzunk egy jót idén is!

Óbudai Kaszások
Kosárlabda Akadémia
Kapcsolodó videó:


A tavalyi verseny rövid klipje a végén a GYŐZTESEKKEL!


Advertisement
Advertisement