Skip to content
Egyesület
2018. január 07. ,
Találatok: 621


Ruházat megrendelés - január 19-ig


Article Pic
Amire nagy igény van

Nagyon sok megrendelést teljesíthettünk a decemberi megrendelési időszakban, és ismét rendelési határidő közeledik a Kaszások akadémiai ruházatunk vásárlása kapcsán. A decemberi megrendelések alapján látható, hogy igen sok sportolónk és családjuk is egyesületi ruházatunkban "feszít". Itt az alkalom arra, hogy mások is csatlakozzanak hozzájuk vagy ők gyarapítsák a gyűjteményt.

Az év ezen szakában rendszerint sokan szoktak pólókat kérni az Óbudai Mini Kupa csapatokban játszó gyerkek számára, valamint fekete rövidnadrágok is ekkor fogynak a legjobban. Reméljük idén is így lesz. A fekete rövidnaci az ÓMK meccsekre egyébként is kötelező felszerelés. Az új "Kaszások Akadémia" feliratú pólóinkat is egyre több szülőn és gyerekeken látjuk, ami szintén örömteli. Itt az alkalom, hogy az ezeket viselők köre is bővüljön. Az enyhe időjárásra tekintettel érdemes lehet a kaszások sapkák megrendelését is megfontolni.

Kérjük, hogy - ahogy eddig is - az edzőkön keresztük juttassák el a kinyomtatott megrendelő lapokat és a termékek árát is.
Várjuk a megerendeléseket, amelyeket január 20-án kell megküldenünk a gyártó felé, tehát január 19-ig be kell érkezzenek hozzánk a megrendelő lapok. Persze minél előbb, annál jobb.

A TERMÉKEKHEZ KLIKK IDE!

MEGRENDELŐ LAPHOZ KLIKK IDE!

HAJRÁ KASZÁSOK!

Óbudai Kaszások
Kosárlabda Akadémia


Advertisement
Advertisement