Skip to content
Óbudai Mini Kupa
2018. január 06. , 11:00 5. forduló Óbudai Mini Kupa
Találatok: 182


Kell a bátorság.

Békási Kobrák _ Római Gepárdok
13 44


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: osztovics Pál, Lukács Vince
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Békási Kobrák 0 7 3 3 0 13
Római Gepárdok 18 4 2 12 8 44
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Teremi Dániel Regő
1. félidő
Szombaton 11 órakor kezdtük meg a 2018-as évet. A gepárdok csapata volt az ellenfelünk. Kicsit bátortalanok voltunk a meccs elejét tekintve, de így is estek szép kosarak. Az ellenfelünk sok pontot dobott, aminek nem örültem, mert a kosárszerzést azt meg tudjuk akadályozni. Ezt bizonyítottuk a szezon során többször is. Oda kell menni közel és piszkálni kell, akkor ők is el fogják rontani. A második negyedben ez sikerült is, és megnyertük a negyedet, ezzel beszerezve egy plusz bajnoki pontot.2. félidő
A félidei büntetők jól sikerültek, arányaiban sokat dobtunk be, szám szerint 3-at. A második félidőben kicsit bátrabbak voltunk. A harmadik negyedben bár sok kosarat kaptunk, mi is dobtunk. A negyedik negyedben nem tudtuk kihasználni a helyzeteket, de igyekeztünk minél többet rádobni, ami majd egyszer be fog menni!   

Összegzés
Összeségében elégedett vagyok. Még a bátorságon lehet mit faragni, de vannak akik már igen szépen teljesítenek-e téren is. Ezen a meccsen külön meg szeretném dicsérni Regőt, aki nagyon bátran játszott, és dobott 8 pontot! A többieknek is kell egy kis bátorság és akkor talán még meccset is nyerhetünk! Hajrá kobrák!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Korompai Zsolt
Edző
Advertisement
Advertisement