Skip to content
Óbudai Mini Kupa
2018. január 06. , 13:00 5. forduló Óbudai Mini Kupa
Találatok: 110


Elkezdődött az újév

Békási Kobrák _ Római Sólymok
13 41


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Osztovics Pál, Lukács Vince
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Békási Kobrák 0 0 4 7 2 13
Római Sólymok 13 18 6 4 0 41
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Lukács Vilmos
1. félidő
Az új évelső hétvégéjén a Sólymokkal és a Gepárdokkal mértük össze erőnket. A pihenőt követően játszottunk a sólymokkal. Az első két negyedben a megilletődöttséget éreztem a gyerkőcökön. Nem voltunk bátrak, nem harcoltunk úgy ahogy szoktunk. Próbálkoztunk de sajna sikertelenül, így nem szereztünk pontot az első félidőben    

2. félidő
A félidei büntetőkből 4 et sikerült bedobni, ami szerintem mindenképpen előre lépés. A harmadik negyedben a Sólymok hasonló korú fiataljaival játszottunk. Itt sikerült felülmúlni ellenfelünket. Vili szépen szerezte a kosarakat, 7 pontot dobott csak ebbe a negyedbe! A negyedik negyedben, szinte senki nem tudott kosarat dobni. Peti törte meg a jeget, és dobott egy ziccert. Sikerült ezt a két negyedet megnyernünk!

 

Összegzés
Nagyon örültem a második félidei játéknak! Ebből kell önbizalmat és bátorságot meríteni, és máskor is ilyen bátran kell játszani! Úgy érzem haladunk előre, lassan de biztosan. Az alapszakaszt követően az alsóházban lesz lehetőségünk hasonló csapatokkal is játszani, és ott kell megmutatni, hogy mit is tanultunk idén. Addig is dolgozunk tovább! Hajrá Kobrák!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Korompai Zsolt
edző
Advertisement
Advertisement