Skip to content
Óbudai Mini Kupa
2018. január 06. , 8:00 5. forduló Óbudai Mini Kupa
Találatok: 472


Szépen játszottak az Aligátorok!

Dűlői Aligátorok _ Békási Ördögök
46 23


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Kocsis, Arnold
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Dűlői Aligátorok 8 16 4 12 6 46
Békási Ördögök 8 8 1 2 4 23
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Borsányi Botond
1. félidő
Következő ÓMK fordulón az aznapi  egyetlen mérkőzésünket a Békási Ördögök csapatával játszottuk. Így a mai napon minden erőnket egy mérkőzésbe tudtuk fektetni. Első negyedben Németh Ati , és Körtvélyessy Peti szállítottak a pontokat. Sajnos a negyed végén egál volt az állás, és mivel az ellenfél dobta az első kosarat, ezért a bajnoki pont nekik járt. Állás 8-8. Második negyed már szerencsésebben alakult számunkra. Ziccereink most befelé potyogtak. Borsányi Boti vezérletével, sikerült magabiztosan megnyerni a negyedet, és egy kis előnyt kiépítenünk. Állás 24 – 16.

2. félidő
Sikeres félidei büntető dobóink: Németh Atilla, Körtvélyessy Peti, Kilyénfalvi Kolos, Kádár-Csoboth Samu! Bravó! Harmadik negyedben már egészpályán küzdöttünk, és szerencsére a védekezésünk a helyén volt.  Tovább növeltük az előnyünket, kellett hozzá Borsányi Boti 10 pontos negyede! Bravó! Záró részt egy hajszállal is, de sikerült megnyernünk. A mérkőzést viszont magabiztosan 46 – 23-ra megnyertük.

Összegzés
Összességében hangulatos mérkőzést játszottunk. A jókedv az ma is ragadós volt. Szép kosarak születtek, voltak szép egyéni teljesítmények. Kezdünk ráérezni, hogy mikor kell továbbadni a társnak a labdát, mikor ő jobb helyzetben van, és egyre kevesebbet ívelgetjük a labdát.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Kapcsolodó videó:


Jelenet a mérkőzésről
Advertisement
Advertisement