Skip to content
Óbudai Mini Kupa
2018. január 06. , 9:00 5. forduló Óbudai Mini Kupa
Találatok: 183


Új sorozat kezdődhet

Békási Ördögök _ Újlaki Farkasok
20 51


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Kovács Gedeon, Kocsis Marcell
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Békási Ördögök 3 8 5 4 0 20
Újlaki Farkasok 18 5 4 18 6 51
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Pontszerzőink
1. félidő
2018 első mini kupa fordulójára kevés edzéssel tudtunk készülni, hiszen a téli szünetben kevesebben jöttek el, a suli időszakban pedig még csak 1 edzésünk volt. Ennek ellenére jól kezdtünk a tabella alsó felében helyet foglaló Ördögökkel szemben. Ambrus és Miló pontjaival építettünk komolyabb előnyt, a többiek pedig jó védekezéssel vétették észre magukat. A második negyedben sajnos már nem teljesítetettünk ilyen jól így kisebb meglepetésre 3 ponttal elveszítettük a negyedet. Vezetésünk azonban továbbra sem forgott veszélyben.

2. félidő
A félidei büntetők mostanában nem mennek, a szerencse is elpártolt tőlünk. Négy találatunkat Miló, Ambrus, Milus és Vince szállították. Gratuláció!:)
A második félidőben erős ötössel kezdtünk, speciális feladattal, majd a kisebbek is be lettek forgatva. Egyre csak nőtt és nőtt az előny, köszönhetően annak is, hogy ellenfelünk nem tudta értékesíteni a bónuszdobásait. A negyedik negyedben pályára lépők is határozott produkcióval rukkoltak elő, 6:0-ra hozva ezt a játékrészt. Szép volt, Farkasok!

Összegzés
Győzelemmel kezdtük az évet, többet igen eredményesen játszottak. Ha jól emlékszem vissza, akkor Milónak ez karriercsúcs, amihez szintén gratula! Bízom benne, hogy a pontszerzők köre a következő időszakban jelentősen kibővül, hiszen minden csapattagunk képes arra, hogy mérkőzéskörülmények között is a kosárba találjon. Nagyon fontos, hogy mindenki kellő tapasztalatot szerezzen ilyen mérkőzéseken, hogy a nehéz csatákat is magabiztos játékkal tudjuk hozni.
Sajnálom, hogy idén először nem jött össze a létszámbónusz. 13 játékosunk rekord alacsony. Köszönet azoknak, akik eljöttek. Akik pedig távolmaradtak, remélem, érzik, hogy felelősséggel tartoznak a csapat iránt és többet nem tesznek hasonlót. Ahogy már többször elmondtam. Nekünk a tömegünkben van az erőnk, számítunk mindig egymásra.
Köszönöm Márk bácsinak, hogy a távollétemben győzelemre vezette a csapatot.
Hajrá Farkasok!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Medve Milán
edző
Advertisement
Advertisement