Skip to content
Óbudai Mini Kupa
2018. január 06. , 11:00 5. forduló Óbudai Mini Kupa
Találatok: 244


Szép játékkal fölényes győzelem

Római Gepárdok _ Békási Kobrák
44 13


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Korpás
Nézőszám: 25
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Római Gepárdok 18 4 2 12 8 44
Békási Kobrák 0 7 3 3 0 13
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Herczeg Dávid
1. félidő
Az 5. forduló első mérkőzésèn a legfiatalabb és leglelkesebb Kobrák ellen játszottunk. :) Az első percektől fogva kezünkbe tartottuk a mérkőzést, amelyen sikerült Lőrincz Péter személyében újoncot is avatnunk.  Az első negyedet sikerült nagy különbséggel zárni, így a második negyedben már leütés nélkül folytattuk a játékot.  Ez visszavetette a játékunkat, de így is volt azért több szép támadásunk és magabiztos vezetéssel kezdhettünk a büntetőknek.   A büntetőket sajnos nagyon gyengén teljesítettük, összesen 2 ment be a 14 próbálkozásból, amely főképpen a figyelmetlenségünkből ered.  

2. félidő
  A második félidőbe ott folytattuk, ahol az előzőt abbahagytuk. Külön öröm, hogy a nagyok igyekeztek a kicsiket kiszolgálni támadásban amely helyzetekkel többen is éltek. Az utolsó negyedben már csak elsősök és másodikosok maradtak a pályán, de őket is öröm volt nézni. :)

Összegzés
Mindenkinek gratulálok a mérkőzéshez, szép győzelem volt! Gratula a Kobrák csapatának is, akik apró termetük ellenére, nagyszerűen küzdöttel végig! :)    Hajrá Gepárdok!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Kováts Bence
Edző
Kapcsolodó videó:


Gepárd- Kobra
Advertisement
Advertisement