Skip to content
Serdülő/C Bajnokság [Bp]
2018. január 06. , 8:30 5. forduló Serdülő/C Bajnokság [Bp]
Találatok: 167


A dobott pont rendben, a kapott a sok.

Keresztúri SE _ Kaszások (Gyermek I.)
130 70


Helyszín: Pál Apostol Ált. Isk
Vezette: Török B, Zadeczki
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Keresztúri SE 41 23 36 30 130
Kaszások (Gyermek I.) 19 12 22 17 70
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Beke Botond
1. félidő
 Idei első mérkőzésünket a Serdülő bajnokságban játszottuk a Keresztúri SE ellen. Boldog voltam, hogy végre hiánytalanul 12-en tudtunk kiállni teljesen egészségesen, sőt még újoncot is avattunk a bajnokságban. ( Papp Krisztián)   Sajnos a szokásos módon ezen a meccsen se tudtunk az idősebb fiúkkal mit kezdeni védekezésben, akik gyorsaságukat és magasságukat ügyesen kamatoztatták. Viszont sikerült gyors kosarakat szereznünk főképpen Beke Botondnak köszönhetően plusz sokszor nagyon szépen csináltuk meg a befutásokat. Sajnos a magasságbeli különbség miatt sokszor hiába csináltuk szépen végig a támadást, végül nem tudtunk helyzetbe kerülni a hazai kezek között.

2. félidő
A második félidőre harcosabbak lettünk, így voltak jó periódusaink, de sajnos hátul továbbra se tudtuk felvenni a versenyt a keresztúri fiúkkal.   Összességében örülök, hogy sikerült 70 pontot szereznünk a Serdülők között, mert mutatja, hogy a támadással a nagyok között sincsen probléma.  Ezeken a mérkőzéseken fontos lenne hogy nyugodtan tudjuk gyakorolni a megbeszélteket, amihez viszont fontos lenne, hogy mindenki törekedjen ezeknek a végrehajtására.

Összegzés
Nem vagyok csalódott, hiszen voltak szép dolgok a korai kelés ellenére, viszont a jövőheti  kupa meccsekhez mindenkinek többet kell nyújtani, hogy mind a kettő meccsen győztesen hagyjuk el a pályát.   Hajrá fiúk, jó lesz ez!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Kováts Bence
Edző
Advertisement
Advertisement