Skip to content
Serdülő/B Bajnokság [Bp]
2018. január 07. , 15:00 4. forduló Serdülő/B Bajnokság [Bp]
Találatok: 181


Ennyi hiba nem fér bele

Vasas Akadémia/B _ Serdülő Reménységek
77 52


Helyszín: Vasas Pasaréti Sportcentrum
Vezette: Simon Kristóf, Varga Gergely
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Vasas Akadémia/B 16 27 13 21 77
Serdülő Reménységek 19 6 19 8 52
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Kocsis Marcell
László
1. félidő
Következő mérkőzésünket a Budapest Serdülő/B bajnokságában a Vasas Akadémia/B csapatával játszottuk idegenben. Első negyedben a negyed elején dadogott a labda a kezünkben, a ziccereink nem mindig sültek. Nehezen találtuk a ritmust. Szerencsére a negyed utolsó két percére összekaptuk magunkat. Köszönhető annak, hogy miután hozzánk került a labda, mindenki időben kapcsolt, és elkezdtünk rohanni. Átvett labdánál nem a leütés volt az első, szépen körül néztünk és lőttük előre a labdát, amiből könnyű kosarakat szereztünk. Állás 16-19 ide. Második negyedben az ellenfél  lassan felőrölt minket. Fejben a negyed végére teljesen szétestünk. Sorra dobták a kosarakat mellettünk, sok  ki nem kényszerített eladott labdánk volt. Állás 43-25 oda.

2. félidő
Harmadik negyedben azt kértem a gyerekektől, hogy mutassák meg, hogy nagy hátrányban is képesek játszani. Védekezésben lassan üzemi hőfokon égtünk, emeltük a tempót. Negyed utolsó 4 percében sikerült elérnünk, hogy az ellenfél ne dobjon kosarat, még mi igen. Sikerült 12 pontra megközelíteni őket. Állás 56-44 oda. Záró részben elfáradtunk.  Ziccereinket nem tudtuk értékesíteni. A kapott kosarak demoralizáltak bennünket. Utolsó 3 percben már nem sikerült betaláltunk az ellenfél gyűrűjébe. Az ellenfél  77-52-re megérdemelten megnyerte a mérkőzést.

Összegzés
 Összességében tanulságos mérkőzés volt. Örültem, hogy a nagy hátrányban a csapat megmutatta, hogy képesek igazán jól játszani. Ismerjük a hibáinkat, ezeken edzéseken tovább kell dolgoznunk. A mérkőzésen szembeötlő volt, hogy nem küzdünk a lepattanókért, és ez miatt nagyon megnehezítettük a saját játékunkat.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement