Skip to content
U12 Budapesti Régió
2018. január 14. , 13:30 4. forduló U12 Budapesti Régió
Találatok: 401


Győzelem a Darázslányok ellen!

Zsíros Akadémia Darázslányok _ Kaszások (Gyermek I.)
30 40


Helyszín: Tüske Csarnok
Vezette: Rózsavölgyi Alexandra - Szőts Dávid
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Zsíros Akadémia Darázslányok 6 8 6 4 6 30
Kaszások (Gyermek I.) 14 4 2 15 5 40
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Balogh Mátyás, Kiss Csanád,
Kiss Koppány
1. félidő

A hétvégi Gyermek Kupa 4. fordulóját a Zsíros Akadémia Darázslányai ellen kezdük meg 13:30-kor. 
A mérkőzést kifejezettem jól kezdtük  és 5 perc után 11-0 volt az eredmény, a javunkra köszönhetően Balogh Mátyás, Kiss Csanád és Kiss Koppány kosarainak. A második negyedet végűl 8 pontos előnnyel kezdtük, amellyet sajnos nem sikerült növelni, sőt 8 kapott pontra csak 2 kosárral tudtunk válaszólni, így 4 egység volt a különbség a félidei büntetők elött.
A büntetőzés sajnos a Darazsaknak ment jobban így a félidő végére egál volt az alás a két csapat között.( Nimer és Patrik értékesítette a büntetőket)2. félidő
A harmadik negyedben sikerült szép lassan ismételten lehagyni az ellenfelünket köszönhetően jó 1-1 ezésünknek és okos, agreszív védekezésünknek, amely következtében sikerült ismételten 10 pontos különbséget felhalmozni. ( 35-24).
Az utolsó negyedben már nem tudtuk növelni a különbséget, de így is magabiztos 10 pontos győzelemmel kezdtük az új évet a gyermek kupában.


Összegzés
Az első ötösünk magabiztos volt támadásban és védekezésben egyaránt, de sajnos a második társaság már nem tudta ugyan ezt hozni. Sokan félgőzzel, fejüket nem hazsnálva kóboroltak a pályán, amely nem engedhető meg ezen a szinten, illetve sokszor hiányzott a keménység, amely ilyne küzdős csajok ellen nélkülözhetetlen.. A meccsen összesen 12 büntetőt hagytunk ki plusz a félidei lehetőségek, amely kísérleteknek ha csak a felét bedobjuk jóval szebb eredmény alakúlhatott volna ki a végére.
Összeségében gratulálok mindenkinek, szép győzelmet arattunk egy jó ellenfél ellen!

Hajrá Gyermek 1 , Hajrá Kaszások!
 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Kováts Bence
Edző
Advertisement
 

SZJA 1% - FONTOS TÁJÉKOZTATÓ

Advertisement
Advertisement