Skip to content
U20 Nemzeti Bajnokság
2018. január 12. , 16:30 15. forduló U20 Nemzeti Bajnokság
Találatok: 364


Maradt még esély

Ford Ivanics - Budafok _ Kaszások Akadémia
108 78


Helyszín: Budafok
Vezette: Gaál Norbert, Gruber Nikolett
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Ford Ivanics - Budafok 26 30 26 26 108
Kaszások Akadémia 9 33 16 20 78
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Pintér Máté
1. félidő
Volt bajunk rendesen a kezdésnél, mondhatnám hogy nem volt ideális a helyzetünk. De szerencsénk volt, mert a SMAFC kikapott Egerben, így belefért még egy zakó is akár. Harmatosan kezdtünk nagyon, puha és bátortalan játékkal. Meg is lett az eredménye, mert ajándékba adtunk nekik egy 14 pontos előnyt...Az egész félidőben ezt próbáltuk eltűntetni, de egyszerűen hátul képtelenek voltunk bármit is kivédeni... Így a szünetre ezzel a 14 ponttal mehettünk.

2. félidő
Újabb elalvás következett így aztán, mivel a felnőtt meccsen is neccesen voltunk meg elkezdtem pihentetni, már amennyire lehetett. Sajnos teljesen össze tudunk esni percekre, és eközben a Budafok sorra dobálta a gólokat. A 30 pontot csak magunknak köszönhetjük, mert lehetett volna ez szebb is ennél...

Összegzés
Volt itt betegség, rosszullét, utolsó edzésen megsérülés. 10 még voltunk, de csak 8-an bevethetőek. Sajnos ez most ennyire volt elég. Vagyis lehetett volna ez jobb is, de össze nem törtük magunkat.
A SMAFC vereségével kaptunk egy zakónyi lehetőséget, amit egyből el is lőttünk. Remélem nem fogja ez megbosszulni magát.
Most van időnk bőven készülni, egy biztos többet nem hibázhatunk!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement