Skip to content
NB1
2018. január 12. , 19:00 15. forduló NB1
Találatok: 406


Van fény az alagút végén!

Ford Ivanics - Budafok _ Kaszások (NB1)
88 69


Helyszín: Budafok
Vezette: Surányi Gábor, dr. Szakáll István, Lázár György, ellenőr: Nagy János
Nézőszám: 100
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Ford Ivanics - Budafok 32 11 17 28 88
Kaszások (NB1) 13 19 26 11 69
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
van der Meer Loránd
1. félidő
Volt hiányzónk bőven, főleg mezőnyposzton, így aztán magas szerkezettel kezdtük a meccset, hátul zónával. Mivel 1 napunk volt készülni, így a zóna be is mondta az unalmast, vagyis a Budafok cincálta szét. Nem tudtuk lelassítani őket egyáltalán, így megint kaptunk 30 felett egy negyedben.
Váltottunk is a negyed végén védekezést. Lett is egyből ritmusunk, 8 ponttal jobbak voltunk ebben a negyedben, úgy hogy mindössze 11 pontot kaptunk!

2. félidő
Maradt a magas szerkezet, és a jó kis védekezés, ami ellen eléggé vergődött a Budafok. A 3. negyed végére egészen 2 pontig értünk fel. 17 pontot kapva megint csak! A 32 első negyedes produktum után 28 ponton tartottuk ellenfelünk két negyed alatt Sajnos a negyedik negyedben talán el is hittük, talán picit rosszkor is billentettek ki a játékvezetők a medrünkből, talán el is fáradtunk. De nincs mit szégyellnünk egyáltalán, végre emelt fővel hagyhattuk el a pályát!

Összegzés
2 negyed tökély volt. A másik kettőben van azért hiányérzetem. De végre láttam azt, amiért jó néhány meccs óta rinyálok... 4 húzóemberük is 30 perc vagy fölött töltött a parkettem amit elismerésnek kell vennünk. Ugyanis küzdeniük kellett velünk. Már csak annyi kellene, hogy nem csak a közvetlen éllovasok ellen kell így kiállni a meccsre, hanem mindenki ellen, akkor lehet esélyünk bárki ellen!
Kutró 39, Máté 40 percet volt a pályán, junior játékosként azért ez bőven megsüvegelendő, és az extra mellé hogy dobtak ketten 36 pontot!
Ma a CSAPAT teljesítményét kell dicsérni, de nem szabad elmenni Lóci remek produktuma mellett sem. Reméljük stabilizálni tudja ezt, mert az nagy segítség lenne a csapatnak!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
 

SZJA 1% - FONTOS TÁJÉKOZTATÓ

Advertisement
Advertisement