Skip to content
U12 Budapesti Régió
2018. január 13. , 14:20 4.forduló forduló U12 Budapesti Régió
Találatok: 357


Úgy játszottunk, ahogy kell.

Gyermek Reménységek _ PAFC Mennydörgök
39 13


Helyszín: 1041 Bp. Erzsébet út 31. Lázár Isk.
Vezette: Sebestyén Richárd, Konta Csanád
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Gyermek Reménységek 15 2 2 11 9 39
PAFC Mennydörgök 3 2 4 3 1 13
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Szalai Márton
1. félidő
Az első negyedben nagyon "jól" játszottunk, "jól" léptünk a mérkőzésbe, "jól" támadtunk le, sok labdát szereztünk, "jól" futottunk és "jól" inditottunk. Egyszóval "jól" gördültünk a pályán, igazi henger volt. Marci, Bence megszórták magukat. A játék emlékeztetett a kosárlabdára. A második negyed megint fekete leves, hiába védekeztünk jól, sőt extrán, nem tudtunk betalálni sehogysem, pedig sok lehetőségünk volt. A büntető szintén katasztrófálisra sikeredett.

2. félidő
Harmadik negyedben is jól ment a védekezés, ezért többször könnyen tudtunk kosarakat szerezni. Marci továbbra is ponterősen dolgozott, de a többiek is derekasan "melóztak". Hasonlitott a csapatra.A negyedik negyedet is hasonló jó játékkal realizáltuk. Bence, Áron és Balázs volt elemében. Először sikerült egy félidőben közel azonos egyforma jó szinten játszanunk, mindkét ötösben.

Összegzés
Két egyforma képességű csapattal játszottunk, és a teljesitmény-teljesitmény között óriási különbséget tudunk kialakitani. Egyik mérkőzés menny, a másik pokol. Mindent egybevéve, azért nyertünk két meccset. Minden játékosnak és szüleiknek gratulálok! Már nézhető volt a meccs.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Mészáros László
edző
Advertisement
Advertisement