Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2018. január 21. , 11:00 4. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 384


Az első félidőben nyertük meg

KLKS Benkő _ Kaszás Tornyok
34 41


Helyszín: TÜske csarnok
Vezette: Szokolainé V Csilla, Réger Zoltán
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
KLKS Benkő 14 4 1 8 7 34
Kaszás Tornyok 17 10 6 2 6 41
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
A győztes csapat
1. félidő
A második meccsünk nem ígérkezett olyan könnyűnek, mint az előző. Egyrészt az első fordulóban már összecsaptunk a KLKS Benkő csapatával és már az sem volt sétagalopp, másrészt pontra pontosan ugyanannyit játszottak a Páty csapatával, mint mi. A srácok itt már nem lazáztak az elején sem, neki estünk ellenfelünknek, amelyet 5-2-nél egy időkérés követett. Ez után a kék mezesek kicsit összekapták magukat, sikerült a kezünkben tartani a gyeplőt, és végül 17-10-re megnyertük a negyedet. Ahogyan az első fordulóban is, ellenfelünk ebben a negyedben egy képzetlenebb ötöst rakott fel, ennek ellenére nem tudtuk eldönteni a mérkőzést, de egy magabiztos előny tudtunk kicsikarni a szünetre.  

2. félidő
A félidei büntikért viszont jár a dicséret a csapatnak, ugyanis az előző meccs hibáit mindenki próbálta kijavítani, aminek meg is lett az eredménye, 11-ből 6-ot bevágtunk, ezzel 14 pontos előnyre tettünk szert a 3. negyed előtt! A 2. sajnos kicsit sem hasonlított az elsőhöz vagy a másodikhoz, támadásban rohamosan megnőtt az eladott labdák és a rossz döntések száma, hátul pedig sokszor végig néztük, hogy ellenfelünk addig szedi vissza a lepattanót, amíg kosarat nem szerez belőle. Szerencsére azért nem estünk össze teljesen, így sikerült 7 pontot megőriznünk az előnyből és végül megnyerni a mérkőzést.  

Összegzés
Kár, hogy nem tudtuk az egész meccsen azt a teljesítmény nyújtani, amit első félidőben. Nem tudom, hogy ez megint az elbizakodottságnak tudható be, vagy a fáradtságnak,(elvégre 2 meccset játszottunk zsinórban), de jó lenne, hogy ha egyszer jól kezdünk egy meccset, és jó döntéseket hozunk, azt utána nem rombolnánk le. Ha egyszer valami működik, ahelyett nem kell új megoldásokat keresni, vagy lassítani, csinálni kell tovább! De összességében meg vagyok elégedve a társasággal, nem volt könnyű meccs, de mi végig helyt álltunk és győztünk! Az első 5-ösből Bence játéka mellett ezúttal Ároné volt meghatározó, a második alakulatban pedig Andris kosarai tartották bennünk a lelket a nehezebb időkben. De mivel ez egy csapatjáték, így a CSAPATNAK szeretnék gratulálni, mert  mindenki hozzátett a győzelemhez! Hajrá Tornyok!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Keresztesi Dávid
edző
Advertisement
 

SZJA 1% - FONTOS TÁJÉKOZTATÓ

Advertisement
Advertisement