Skip to content
Hepp Kupa
2018. január 24. , 18:30 4. forduló Hepp Kupa
Találatok: 427


Kiestünk

Kaszások (NB1) _ PVSK-Kronosz Kiadó
61 86


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Gaál István, Lövei László, Győrfy Ruben
Nézőszám: 100
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások (NB1) 11 18 14 18 61
PVSK-Kronosz Kiadó 24 24 27 11 86
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Vámos László
1. félidő
A legerősebb keretükkel érkeztek a pécsi fiatalok, akik nagy része már az NB1/A-s csapattal edz, sőt játszik is. A másik csoport élmezőnyéhez tartoznak, tehát fel kellett rendesen kötni a gatyánk. Sajnos a dobásokkal hadilábon álltunk az elején, így aztán gyorsan 10 feletti előnyük lett. Fizikálisan más szinten voltak, így elég nehéz dolgunk volt velük.
A félidőre 19 ponttal vezettek, leginkább a 9 támadó lepattanónak, amit szedtek, és a 11 eladott labdánknak köszönhetően.

2. félidő
Bekezdtünk egy hármassal, de ez megint csak gödörbe rakott minket gyorsan 30 lett közte... A negyed végéig szerencsére ezt már tudtuk tartani. A negyedik negyedre aztán továbbnőtt a különbség, de volt bennünk annyi tartás, hogy legalább a végén egy tízest le tudtunk faragni. Így is 25 pont lett közte...

Összegzés
Helyenként tudtuk csak felvenni velük a versenyt. Nagyon rendben volt ellenfelünk minden téren, és ehhez a fizikális játékhoz egyértelműen nem vagyunk hozzászokva. Ebben mindenképp fejlődni kell, ha akarunk továbblépni a szintünkről!
Most arra lesz szükség, hogy amit be tudtunk időközönként a két utolsó erős csapat ellen mutatni, azt tudjuk a tabella végén elhelyezkedő csapatok ellen is. De ahhoz fog kelleni mindenképp az edzésen is a hasonló hozzáállás!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
 

SZJA 1% - FONTOS TÁJÉKOZTATÓ

Advertisement
Advertisement