Skip to content
Serdülő OB - Főtábla
2018. január 27. , 11:00 2. forduló Serdülő OB - Főtábla
Találatok: 376


Jó kezdés

Nyíregyházi Sportcentrum _ Kaszások Serdülő I.
53 104


Helyszín: Szerencs, Hunyadi Sportcentrum
Vezette: Vaszi Ádám, Stefán Attila
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Nyíregyházi Sportcentrum 14 10 12 17 53
Kaszások Serdülő I. 37 28 18 21 104
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Kecskeméti Róbert
1. félidő
Serdülő Országos Főtábla II.  „P” csoport tornája Szerencsen került megrendezésre. Első mérkőzésünket a Nyíregyháza Sportcentrum ellen játszottuk szombat délelőtt. Sikerült varázslatosan elkezdenünk a mérkőzést. Első negyedben tetemesebb előnyt építettünk ki, ami a sok gyorsindításnak is köszönhető. Állás 37-14 ide. Második negyedben a második ötösünk tovább tetézte a bajt az ellenfélnek. A mérkőzés iramát továbbra is mi diktáltuk. Lepattanókért hajlandóak voltunk elmenni.  Félidő 65-24 ide.

2. félidő
Harmadik negyedben a mérkőzés irama csökkent. Kevesebb gyorsindításunk volt, bár felállt védelem ellen voltak szép befejezések.  Állás 83-36. Záró részben a mérkőzés képe nem változott, a gyerekek nagyon meg akarták dobni a 100 pontot, ami végül Safranka Marci duplájával sikerült is. A mérkőzést 104-53-as végeredménnyel megnyertük.

Összegzés
Így kell megkezdeni egy tornát. Örültem, hogy bírják a gyerekek szusszal a sok futást. Ami még fontos, hogy mindig megpróbálták leindítani az ellenfelet, amiből rengeteg könnyű kosarat szereztünk. Kiemelném Kecskeméti Robit, aki önmagához képest most jobban játszott. Gondolok a befejezésekre. Csodálatosan csinálja, valahogy mindig eljut a gyűrűig a labdával. Mikor kezd fáradni a meccsen, akkor a befejezések rendre nem pontosak. Ma nem így volt, és a végén is odafigyelt, aminek örültem. Bravó Robi!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement