Skip to content
Serdülő OB - Főtábla
2018. január 27. , 17:00 2. forduló Serdülő OB - Főtábla
Találatok: 429


Lerohantuk az ellenfelet

Kiss Lenke KS _ Kaszások Serdülő I.
71 107


Helyszín: Szerencs, Hunyadi Sportcentrum
Vezette: Vaszi Ádám, Bene Szilárd
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kiss Lenke KS 17 14 24 16 71
Kaszások Serdülő I. 29 35 19 24 107
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Safranka Márton
1. félidő
Serdülő Országos Főtábla II.  „P” csoport tornája Szerencsek került megrendezésre. Második mérkőzésünket a Kiss Lenke KS csapata ellen játszottuk szombat délutáni időpontban. A mérkőzést sikerült úgy elkezdeni, ahogy az előzőn abbahagytuk. Teljes sebességgel játszottunk, amikor csak lehetett megpróbáltuk leindítani őket. Amint felállt a védelem, akkor türelmesen játszottunk. Állás 17-29 ide. Második negyedben tovább fokoztuk a tempót, a védelmünk továbbra is jól működött. Lepattanókért sajnos nem mindig indulunk el. Félidő 31-64 ide.

2. félidő
Harmadik negyedben szétesett a játékunk. Lepattanókért továbbra is könyörögni kell, hogy elinduljunk. Védekezésben a besegítések félénken, és nem a megfelelő helyre jönnek. Sikerült a negyedet elveszítenünk. Állás 55-83 ide. Záró részben összekaptuk magunkat, és rátettünk még egy lapáttal az eredményre. Védekezésben javultunk, támadásban több energiát fektettünk. Minden lepattanó megszerzése az továbbra is csak egy szép gondolat maradt. A mérkőzést 71-107-es végeredménnyel megnyertük.

Összegzés
Összességében sikerrel zártuk a „P” csoport torna első napját. Két mérkőzés, két győzelem. Ráadásul sikerült mindkét mérkőzésen 100 pont fölött dobni, aminek külön örülünk. Kiemelném Saranka Marcit, aki ma megállíthatatlannak bizonyult a palánk alatt. Bravó Safi!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement