Skip to content
Serdülő OB - Főtábla
2018. január 28. , 11:15 2. forduló Serdülő OB - Főtábla
Találatok: 567


Kissé megnehezítettük a dolgunkat

Szerencs VSE _ Kaszások Serdülő I.
68 71


Helyszín: Szerencs, Hunyadi Sportcentrum
Vezette: Bene Szilárd, Vaszi Ádám
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Szerencs VSE 14 20 20 14 68
Kaszások Serdülő I. 19 27 12 13 71
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Orbán Patrik
1. félidő
Serdülő Országos Főtábla II.  „P” csoport tornája Szerencsek került megrendezésre. Harmadik mérkőzésünket a hazai Szerencs VSE csapata ellen játszottuk vasárnap délelőtt. Első negyedben a gyors játékunk továbbra is dominált. Amint hozzánk kerül a labda, törekedünk arra, hogy leindítsuk az ellenfelet. Állás 19-14 ide. Második ötösünk emelte a tempót, és felállt védelem ellen is jobban muzsikáltak. Befejezések pontosabbak voltak, nem tömörültünk a labda köré. Hagytunk helyet játszani egymásnak. Félidő 46-34 ide.

2. félidő
Harmadik negyedben jött a teljes lefagyás védekezésben. Mindenki becsülettel vigyázott a saját emberére, de besegítések rendre késtek, vagy nem jöttek.  Csapatvédekezés teljesen szétesett. Támadásban a ziccereink nem kerültek a helyükre. Az ellenfél vérszemet kapott a nagy hazai nézőközönség előtt, és sikerült magunkra húzni az őket. Állás 58-54 ide. Záró rész 2. percében kiegyenlítettek, és teljesen nyílt mérkőzés vette kezdetét. Sajnos magunknak okoztuk a bajt, második félidőben lassult a játékunk. Gyorsindítások elmaradtak, védekezésben nem pörögtünk. Lepattanókért nem megyünk el. Ahogy a fáradtság, mint az elbízás is benne volt.  6. percben 5 ponttal ment az ellenfél. Ott ráeszmélt a csapat, hogy elmehet a mérkőzés. Nem fér bele a lassítás, nem játszhatunk másképpen, mint ahogy az eddigi mérkőzéseinket tettük. Időkérés után feltüzeltük magunkat. Mindenki vetődött a labdákért, és rohant, amint hozzánk került a labda. A pad szurkolt, ordította, hogy „Védekezz, VÉDEKEZZ” mikor az ellenfélnél volt a labda. Maradék 3, és fél percben megfordítottuk az eredményt, és 3 ponttal győzedelmeskedni tudtunk.

Összegzés
Összességében elégedett lehetek, mert mindhárom mérkőzésünkön nyerni tudtunk. Gratulálok a Csapatnak! Mindhárom mérkőzésen  a gyerekek elosztották a dobott pontokat egymás között, mindenki hozzátett a győzelmekhez. Szép munka volt! Kiemelném Orbán Patrikot, aki ezen a mérkőzésen a 24/6 pontjából többet is akkor dobott amikor nagyon kellett a csapatnak a mérkőzés végén. Bravó Patrik!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement