Skip to content
U12 Budapesti Régió
2018. február 04. , 9:20 5. forduló U12 Budapesti Régió
Találatok: 418


Újra komfortzónán belül

Kaszás Minik _ MTK Budapest
53 12


Helyszín: Tüske Csarnok
Vezette: Győri Ferenc, Komlódi Benedek
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Kaszás Minik 12 10 6 13 12 53
MTK Budapest 0 8 2 0 2 12
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Medve Milán
1. félidő
Szörnyen dekoncentrált bemelegítéssel hangoltunk a vasárnapi első meccsre. Sem a fektetett dobások, sem a büntetők nem úgy néztek ki, ahogy tanuljuk. Mellé sétálgatás, kocogás. Ebből adódóan a kezdésnél sem voltunk élesek. Védekezésben sokszor hagytuk, hogy az ellenfél végigjöjjön a pályán és kosárra dobjon, támadásban pedig nehezen találtunk a gyűrűbe. Bár 12:0 lett a negyed, nem voltam elégedett. Kétszer ennyit minimum dobhattunk volna. A második negyedben is hasonló volt a játékunk, ellenfelünk elkezdett betalálni 8-as játékosuknak köszönhetően. Rengeteg pontatlanság továbbra is. Nem éreztünk rá arra, mikor hova és kinek passzoljuk a labdát. Labda nélkül sem ott és úgy futottunk, ahogy kellett volna.

2. félidő
Félidőben morgolódtam egyet és megbeszéltük, hogy ahhoz a második félidőben leüthessék a labdát a fiúk, a tanultaknak megfelelően kell eldobni a büntetőt. 12-ből 7 dobás úgy jól nézett ki, 6 be is ment. Fél negyedre megvontuk magunktól a leütést. Továbbra sem kaptunk vérszemet, akadozott a játék, nem sikerült eredményes támadásokat vezetni. Aztán amikor újra le lehetett ütni a lasztit, jött egy kis lendület és 4 perc alatt 13:0 ide a harmadik negyedben. A negyedik negyedben is szenvedtünk pattogtatás nélkül, majd mikor már újra lehetett, 10:0 ide. Végül egy gyengébb képességű csapatot múltunk felül 41 ponttal.

Összegzés
Komoly hiányérzetem volt a lefújást követően. Nem haraptunk, nem kapartunk igazán. Amikor egy kicsit odafigyeltünk és mind az öt pályán lévő fiú odatette magát, akkor szép dolgokat csináltunk. Amikor csak úgy elvoltunk, akkor ment a langyos dagonyázás. Nem értem. Itt volt egy meccs, ahol szétfuthattuk volna az ellenfelet és mehettünk volna 80-90-100 pontig, és megint beérjük a jóval kevesebbel, mert ez a komfortos. Nem akarok belenyugodni, hogy ezek vagyunk mi.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Medve Milán
edző
Advertisement
Advertisement