Skip to content
U12 Budapesti Régió
2018. február 03. , 10:30 5. forduló U12 Budapesti Régió
Találatok: 423


Visszavágtunk, de még hogyan!

KöLöKöS Fiúk _ Kaszások (Gyermek I.)
41 58


Helyszín: Tüske Csarnok
Vezette: Bognár Domokos, Matóczay Bálint
Nézőszám: 35
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
KöLöKöS Fiúk 8 12 4 7 10 41
Kaszások (Gyermek I.) 10 18 7 15 8 58
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Szép győzelem
1. félidő
Szombaton a Gyermek Kupa 5. fordulója következett, ahova kissé szedett-vedetten érkeztünk, hiszen az influenza nálunk is felütötte a fejét a héten, így volt, aki egyenesen a betegségből kellett hogy pályára lépjen. Első meccsen a Kölökös fiúk ellen léptünk pályára ahol nagyon szerettünk volna visszavágni a decemberi 1 labdás meccsért.   Tudtuk hogy az ellenfél  kemény kosárlabdát játszik, de nagy örömömre mindenki aki pályára lépett nagyon agresszív volt és ennek meg is lett a gyümölcse. Az első negyedben fej- fej mellett haladtak a csapatok, amelynek vége 10-8 lett a javunkra. A második ötösnél viszont már nem tudta tartani a lépést a Kölökös gárdája és Kopi vezetésével 28-12 ra magabiztosan hoztuk a játékrészt! A félidei büntetőknél további 3 ponttal sikerült növelnünk a különbséget miután 10ből 7 büntetőt sikerült berámolnunk.

2. félidő
  A második félidőben mindenki úgy ment fel a pályára, mintha 0-0 ról kezdenénk a meccset, hiszen többször előfordult már velünk idén, hogy viszonylag nagyarányú vezetésről buktunk el találkozót. Most viszont szó sem lehetett erről, hiszen folyamatosan nőtt a különbség a két oldal között és már 20 pont fölé is kúszott az előnyünk a harmadik negyedben. Az utolsó 8 percet ugyan szorosan nyerte a Kölökös (8-10), de így is magabiztos 58-41-es győzelemmel vágtunk vissza.

Összegzés
Gratula a fiúknak, nagyon bátran játszottak. Végre szedtük a lepattanókat és minden labdáért repültünk önfeláldozóan. ( Nimerrel az élen :) 3 negyedet is sikerült megnyerünk amely mutatja, végre kiegyensúlyozottan játszottunk szinte végig. Ez után a meccs után okkal reménykedhettünk egy hasonló folytatásban.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)



Kováts Bence
Edző




Advertisement
Advertisement