Skip to content
U12 Budapesti Régió
2018. február 03. , 12:00 5. forduló U12 Budapesti Régió
Találatok: 508


A BEAC ellen sem álltunk le.

BEAC Újbuda KA _ Kaszások (Gyermek I.)
58 75


Helyszín: Tüske Csarnok
Vezette: Rózsavölgyi Alexandra, Jankovics Viktor
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
BEAC Újbuda KA 12 21 6 9 10 58
Kaszások (Gyermek I.) 16 18 5 25 11 75
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Gyermek 1
1. félidő
A második mérkőzésen a BEAC ellen kellett kivívnunk a feljutást akik szinttén nyertek az első meccsükön. A kevés pihenő ellenére jól kezdtük a meccset, főleg Matyi és Zalán feleltek a pontok termeléséért, de továbbra is mind az öt ember aki csere nélkül vigigjátszotta a negyedet hatalmasat küzdött. A 12-16 os kezdés után a BEAC bekeményített és gyorsan megfordította az eredményt és ezek után fej-fej mellett haladtunk a csajokkal köszönhetően Kopi eszméletlen játékának, hiszen egyedűl 18 pontot sikerűlt szereznie a negyedben!!A félidei büntetőket most 50%-kal dobtuk, amely azt jelentette, hogy döntetlen eredménnyel várhattuk a második félidőt.

2. félidő
Kicsit aggódtam, hogy az utolsó 2 negyedre elfáradunk, de egyáltalán nem ez történt. A harmadik negyedben átszaladtunk az ellenfelünkönk Zalán, Peti és Matyi révén, akik 25 pontot   9 pont ellenében. A negyedik negyedben sem tudott közelebb férkőzni a BEAC, sőt a záró felvonást is sikerűlt megnyernün( 10-11) így a második meccsünkön is 17 pontos különbséggel sikerült győzni!

Összegzés
Mindenkinek gratulálok, hogy csere nélkül végigküzdötte a két mérkőzést! Boldog vagyok, hogy nem csak győzelemnek örülhetünk, hanem annak is, hogy ennyire szép játékkal hoztuk ezt össze. Többen is sokkal többet mutattak magukból mint az eddigi mérkőzéseken mind védekezésben, mind támadásban. Remélem nem állunk le ezek után sem és a következő fordulóban is hasonló eredményekre leszünk képesek! Ehhez persze továbbra is keményen kell dolgozni ! :)
Szép volt fiúk!
Hajrá Kaszások!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Kováts Bence
Edző
Advertisement
Advertisement