Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2018. február 10. , 10:00 5. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 451


Méltó módon avattuk fel az új pólókat

Óbudai Kaszások (U11) _ Budaörsi DSE
83 26


Helyszín: Tüske Csarnok
Vezette: Horváth Kinga, Szilágyi Tamás
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Óbudai Kaszások (U11) 23 15 8 24 13 83
Budaörsi DSE 2 12 3 4 5 26
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Sárváry Dániel
István
1. félidő
Egy meccsnyi pihenő után jött a Budaörs elleni ütközet. Az előző meccs végét úgy zártam, hogy még a szerencse is mellénk állt. Most ezzel kell kezdenem, hiszen az előző fordulóban a budaörsieknél egy meccsen két srác hozott össze 45 pontot, ma egyiküket sem láttuk kék mezben. Nélkülük ellenfelünk fáradt és hitehagyott csapat benyomását keltette az első negyedben, kedvüket tovább rontotta, hogy az első tíz perc végén 23:2 volt az eredményjelzőn a mi javunkra. A második negyedre aztán felszívták magukat, és megmutatták, hogy húzóembereik hiányában is erős csapat, mi pedig erre időszakonként meglehetősen gyagya megoldásokkal válaszoltunk, melynek eredményeképp a második negyedet mindössze három ponttal tudtuk megnyerni.

2. félidő
A szünetben bevágtunk nyolc büntit, újra láttam az odafigyelés jeleit. Bárcsak ne múlna ez el! A harmadik negyedben szinte azonos volt a játék képe a nyitó játékrészével. Sok labdát szereztünk, futottunk, passzoltunk és szép kosarakat dobtunk. Járt a labda, így eredményesek tudtunk lenni, néhány extra kosár is beesett. Az utolsó tíz percben tudtunk javítani a védekezésen a második negyedhez képest, fáradó ellenfelünk már szinte csak büntetőkből szerzett kosarat. Támadásban sajnos többször leragadt a labda, így nem értünk 100 pont közelébe, pedig ezen a mérkőzésen még ez is simán benne volt a pakliban. Remélem, lassan megértjük, hogy sokkal élvezetesebb a játék, amikor együtt és egymásért játszunk, és amit adunk a pályán, azt vissza is kapjuk egymástól. Ettől (is) csapat a csapat.

Összegzés
Reggel arról beszélgettünk, amikor a szülőktől kapott Kaszás pólókban gyönyörködtünk, hogy két győzelemmel kell őket felavatni. (Köszönet értük ezúton is.) Megcsináltuk. Arról is beszélgettünk, hogy nagy dolog, hogy újra a B-csoportban vagyunk, de nem szeretnénk itt megállni. Úgy alakultak a dolgok, hogy nekünk jó legyen és éltünk a lehetőséggel. Tettünk érte, hogy újra a legjobbak közt lehetünk. Legközelebb megmutathatjuk, hogy ott is a helyünk. Nagyon nehéz lesz, de szenvedjünk meg érte. Minden edzésen, minden egyes feladatnál, minden egyes percben. Figyeljetek oda, tegyétek oda magatokat, segítsetek egymásnak is! Csak így sikerülhet. Hajrá Kaszások! Nagy gratula Sárváry Dani egyéni csúcsához (9/10 bünti!), és a többieknek is, ahogy segítettek neki ebben! Sok ilyet még tőle is, és a többiektől is!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Medve Milán
edző
Advertisement
Advertisement