Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2018. február 10. , 12:15 6. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 84


Kaliforniáztunk

Budai Aranysaklok _ Mini Reménységek
0 22


Helyszín: Erzsébet utca
Vezette: Havas Gábor, Konta Csanád
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Budai Aranysaklok 0 0 0 0 0 0
Mini Reménységek 22 0 0 0 0 22
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Réthy Levente
1. félidő
Szombaton ebédidőben léptünk pályára a Budai Aranysakálok ellen. Ellenfelünk sajnos csak 5 fővel jelent meg a mérkőzésen, így edző mérkőzésként játszottuk le az első két negyedet. Ettől függetlenül kértem a srácokat, hogy vegyük komolyan, és nyerjük meg mind két negyedet külön külön, mintha ÓMK-án lennénk.  Ennek megfelelően játszottunk. Mentünk a labdákért, megszereztük azokat, és szép ziccereket értékesítettünk a túloldalt. Ami még picit hiányzott, azok a lepattanók. Szinte csak abból kaptunk kosarat. Örülök, hogy mindenki szépen játszott és kivettek a részét a meccsből. 

2. félidő
A félidei büntetőkön van még mit javítani. Mindenkinek jobban kell koncentrálnia, hogy pontos technikát tudja alkalmazni, és akkor be fog menni.
A második félidőben, mivel az ellenfél kevés létszámba volt jelen, és mindenkinek szerettem volna játéklehetőséget biztosítani, így kaliforniáztunk. A gyerekeknek elmondtuk a szabályokat és ez után játszottak egy jóhangulatú barátságos kaliforniát.Összegzés
Összeségében nincs mit mondani erről a meccsről. Amit az elsőfélidőről gondolok azt ott leírtam. Remélem, hogy a kis játék a második félidőben mindenkinek tetszett. Az első félidőhöz még egyszer gratulálok! Hajrá Kaszások!
 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Korompai Zsolt
Edző
Advertisement
Advertisement