Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2018. február 11. , 12:15 5/1. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 128


Egy negyed kosárlabda kevés

BLF Kenguruk _ Kaszás Girls (U11)
68 57


Helyszín: Tüske Csarnok -1. terem
Vezette: Bózsó Gábor, Matóczay Bálint
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
BLF Kenguruk 10 16 10 11 21 68
Kaszás Girls (U11) 10 13 4 5 25 57
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Czirkos Panka
1. félidő
A szokásos reggel helyett most kora délután léptünk pályára. Több hiányzónk is volt betegségek miatt, de mind a két mérkőzésünkön nyerni jöttünk. Hiába jöttünk nyerni, nem úgy játszottunk, mint aki ezért jött. Az első negyedben teljesen egyedül hagytuk Nócit, senki nem segített neki. A második negyedben rengeteg rossz helyezkedés miatt átfutottak rajtunk. Félidőre ott volt az előny.

2. félidő
Megbeszéltük, hogy kell minden egyes pont, erre sikerült 4 alálatot szereznünk, úgy hogy ellenfelünk nem hibázott a vonalról, 10/10 büntit helyrerakott. Ez is mutatja mennyire voltunk itt fejben. 
Harmadik negyednek a kapaszkodásról kellett volna szólnia, de megint egyedül maradt Nóci, nem akadt társa, aki egy picit levette volna a válláról a terhet. Égett a ház 15 pont volt közte. 
A negyedik negyedben végre elkezdtünk rohanni és küzdeni ezt kellett volna egész mérkőzésen, a 25 pont az dícsérendő. A 21 kapott pont már kevésbé.... 6 pontig tudtunk visszajönni, de rengeteg hibát vétettünk védekezésben. 

Összegzés
Ilyen figyelmetlenül nem lehet kosárlabdázni. Nem kosárlabdázni tudtak jobban ezek a srácok hanem odafigyelni. Ameddig minden egyes alapdolgot el kell mondanunk egymilliószor és mégsincs eredménye addig nem tudunk előrelépni. Olyan dolgok amikhez nem kell kosárlabdatudás, csakis odafigyelés. Kevés az, hogy mikor már ég a ház akkor kezdünk el hajtani, meccs elsőpercétől az utolsóig odakéne rakni magunk...

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)van der Meer Loránd
edző
Advertisement
Advertisement