Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2018. február 11. , 14:45 5. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 95


Tanulnunk kell a hibáinkból!

BKGDSE - UP _ Kaszás Tornyok
54 45


Helyszín: Zrinyi Miklós Gimnázium
Vezette: Simon Kristóf, Reiter Márton
Nézőszám: 45
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
BKGDSE - UP 29 3 3 13 6 54
Kaszás Tornyok 10 7 5 4 19 45
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Keresztesi Dávid
1. félidő
Egy meccs pihenőt követően csaphattunk össze a BKGDSE csapatával. Ezek a srácok már korban és képességekben is felvették a versenyt a mieinkkel, és mivel ők is elég rendesen eltángálták a Párducokat, tudtuk, hogy nem lesz olyan könnyű a dolgunk, mint az elsőn volt. A meccs egész jól kezdődött, támadásban Peti remekelt, de hátul nem volt ellenszerünk ellenfelünk 5-ös játékosára. 10-16-ig még partiban voltunk, aztán egyszer csak kikapcsoltunk, sorra adtuk el a labdákat a kékek pedig átszaladtak rajtunk, ezzel egy jókora hátrányt szereztünk a következő három negyedre. Ellenfelünk második ötöse már nem volt olyan acélos, mint az első, ezért célunk az volt, hogy visszajöjjünk a meccsbe, vagy akár megfordítsuk azt. Ehhez képest egy kisebb-nagyobb baki parádé vette kezdetét a pályán. Bár hátul rendre megállítottuk őket, a szerzett labdákat sorra visszaajándékoztuk nekik, ha pedig eljutottunk a gyűrűig, mindent láthattunk, csak szép befejezéseket nem. a negyedet azért sikerült megnyerni, de a ledolgozandó hátrány még mindig nagy volt. 

2. félidő
A félidei büntetők újabb lehetőséget kínáltak számunkra, hogy tovább faragjunk hátrányunkból, és ez sikerült is Milán, Boti, Bence, Csani és Peti jóvoltából. A második félidőre 22- 35-ös állással fordulhattunk, ez  már messze nem volt lehetetlen feladat. Azonban egy jó kezdés után, sajnos megint ellenfelünk dominált, mi pedig még jobban összeestünk fejben, nem egyszer történt meg velünk, hogy azt se tudtuk, hogy merre támadunk….A 4.negyedre a hátrány ismét 20 fölé emelkedett, de a srácok nem adták fel és egy remek utolsó hajrával 13 ponttal megnyertük a negyedet, de sajnos ez csak a kozmetikázásra volt elég, a meccset elvesztettük.  

Összegzés
Sajnos visszatérő hibáink azok, amiken meccsek, vagy jobb esetben ”csak” negyedek mennek el. A céltalan előrehajigált labdák és a pontatlan befejezések sajnos már nem férnek bele egy képzettebb, gyors csapat ellen, ez ma bebizonyosodott. Én azonban nem bánom, hogy nem mi nyertünk, ugyanis nem mi érdemeltük meg jobban és a vereségből lehet igazán tanulni! Remélem lesz lehetőségünk még ezzel a csapattal játszani és be fogjuk tudni bizonyítani nekik, hogy a Kaszás Tornyok ennél sokkal többre képesek, mint ahogy azt a 4.negyedben meg is mutattuk! Mindenki dolgozzon tovább, meccsre pedig összeszedetten odakoncentrálva érkezzen a jövőben és akkor ígérem, miénk lesz a győzelem! Hajrá Tornyok! 

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Keresztesi Dávid
edző


További információ
 Advertisement
Advertisement