Skip to content
Serdülő/C Bajnokság [Bp]
2018. február 10. , 18:00 7. forduló Serdülő/C Bajnokság [Bp]
Találatok: 150


A második félidőben játszottunk egy jót.

KKS Boys _ Kaszások (Gyermek I.)
102 57


Helyszín: 1173, Bp, Akácvirág utca 49
Vezette: Kozma, Szirt
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
KKS Boys 25 31 16 30 102
Kaszások (Gyermek I.) 12 9 14 22 57
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Kiss Koppány Agád
1. félidő
Kemény héten vagyunk túl, mivel betegségek és sérülések is súlytottak minket, melyek közűl legfájóbb Marci boka sérülése. Az ellenfél a KKS Boys csapata volt, akikkel a szezon első meccsét játszottuk a Serdülők között. Már az első negyedben látszódott, hogy nem tudjuk tartani a lépést az idősebbekkel és ez a második negyedben csak fokozódott, ahol 31 pontos sikerűlt kapnunk. Sajnos egyáltalán nem tudtuk azt a kemény játékot játszani amit a múlt héten a saját korosztályunkban nagyon szépen csináltunk és ráadásúl védekezésben alapvető hibákat vétettünk. 

2. félidő
A harmadik negyedben végre megráztuk magunkat és néhányan felvették a kesztyűt, így a harmadik negyedet egálra hoztuk nagy hajrával és a záró felvonásban is 22 pontot dobtunk, de sajnos nem tudtunk mit csinálni az ellenfelünk majdnem 190 centis játékosával.

Összegzés
Továbbra is megijedünk ha véletlenűl nálunk erősebb és magasabb ellenfelekkel kerülük össze és néha meg sem próbáljuk megállítani őket. Nimer teljesítményét megemlíteném, mert kipontozódása a védekezési butasáságán kívüűl főleg annak köszönhető, hogy mert hozzá érni az ellenfélhez, még ha nem is szabályosan. Dícséret!.  Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Martin, Csani és Kopi is.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Kováts Bence
Edző
Advertisement
Advertisement