Skip to content
Kiemelt Junior Bajnokság
2018. március 03. , 17:00 5. forduló Kiemelt Junior Bajnokság
Találatok: 505


1 lépéssel közelebb a keresztjáték

Kaszások Junior I. _ Szolnoki Sportcentrum
81 65


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Makay Dániel, Kapros Roland
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Junior I. 23 15 26 17 81
Szolnoki Sportcentrum 22 18 13 12 65
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Az eredmény
1. félidő
Védekezésben arra próbáltunk meg figyelni, hogy aki eddig rendre szétdobott minket, most ezt ne tehesse meg. jól sikerült, mindenki más cserébe az elején betalált. Ezzel elég szorosan kezdődött a találkozó. Szerencsére a támadásunkkal nem volt gond, mentek a 2:2 leosztások Ákos-Beni 2:2-iből, és Máté kintről is betalált.
A 11 ponttól elég messze voltunk, sőt a zóna ellen elég idegesen játszottunk, nem igazán sikerült megvalósítani, amit szerettem volna. A félidőben 40-38 volt oda...

2. félidő
Félidőben csináltunk egy kis hangulatot a megbeszélésünkön, mindenki egyből átérezte mire is megy a játék! Másfél perc alatt a -2-ből +5 lett, majd két és fél perc alatt már megint náluk volt az előny... 3 gyors támadás, és vezettünk 4 ponttal, de ekkor jött a baj, Máté válla kiugrott megint... 15 perc volt vissza kb., és mi a napi gólvágónkat elvesztettük... De összeszorítottuk a fogunkat, rendeztük a zóna elleni támadásunk, és a negyed végén hatalmas eufóriában játszva már meg is volt a 11 pont.
A negyedik elején még egyszer beengedtük őket 10 ponton belülre, de utána többet már nem, sőt megfelelő távolságot építettünk ki, hogy ne kelljen már számolgatni!

Összegzés
Mátét sajnos elvesztettük a szezon hátralévő részére. Nincs egy kimondottan szerencsés szezonunk, folyamatosan sérülésekkel szenvedünk. De az akaraterőnk hatalmas, olyan helyzetekből álltunk fel ami előtt le a kalappal.
Nem vagyok egy pesszimista típus, de sok esélyt azért nem láttam Máté kiesésénél a megfelelő arányú győzelemre. Ehhez képest, úgy mentünk hogy pár perc alatt már nem volt kérdés, hogy meg lesz e a kívánt távolság!
Ákos-Beni az első félidőben nagyon szépen bontották a védelmet, Máténak volt egy jó szakasza a kinti dobásokkal. A második félidőre Kutró, Ákos és Dani vette a csapatot a hátára.
Máténak innen is gyors gyógyulást kívánunk!
Szerdán eldőlhet a sorsunk, egy esetleges Elite Szolnok felett aratott győzelmével már jogosultak lennénk a keresztjátékra! Ha nem akkor marad vasárnap a MAFC ellen!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement