Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2018. március 03. , 14:45 6. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 362


Majdnem mindenki dobott pontot

Pátyi SE _ Óbudai Kaszások (U11)
32 40


Helyszín: Erzsébet utca
Vezette: havas Gábor, Konta Csanád
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Pátyi SE 11 1 4 16 0 32
Óbudai Kaszások (U11) 3 13 7 8 9 40
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Mityók Norbert
1. félidő
Egy kütyü mentes pihenőt követően jött a mérkőzés Páty csapatával. (Ezúton is köszönöm a társasjátékokat, amiket hoztatok:J ) A szünetben persze a következő ellenfelünkre is rá-rá pillantottunk, és tudtuk, hogy meg tudjuk csípni őket, ha akarjuk. Ennek ellenére nem sikeredett jól a kezdés. Sőt mondhatjuk, hogy csak szenvedtünk az első negyedben. Mindig csak egy pici hiányzott a kosárszerzéshez. Rengeteg ziccer maradt ki, de legalább a helyzetek megvoltak. 8 pont mínusz, így álltunk neki a második negyedhez. A delfin trió egy gepárd és egy kobra közösen indultak vadászni.  Át sem engedték az ellenfelet a felezővonalon. Most mi vettük el a labdákat és dobtunk belőle kosarakat. Igazi küzdéses negyed volt. 13-1 re nyertük, aminek köszönhetően már mi álltunk jobban a félidőben.

2. félidő
Azt hittem, hogy a 3. Negyedben pályára lépők is nyernek egy kis önbizalmat, és ott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk. Sajnos nem. Ellenfelünk 2-12 es lerohanását követően kaptunk csak észbe. Ekkor Joni dobott be pár ziccert, amivel szépített a negyeden, de így se nálunk volt az előny. Jött az utolsó negyed.  Ők viszont teljes fordulatszámon pörögtek. Nem kaptunk kosarat a negyedben, mivel mindent kivédekeztünk. Mi viszont dobtunk, így a végére simán tudtunk nyerni.

Összegzés
Gratulálok a győzelemhez! Ezért már tényleg odatettük magunkat. A védekezés a páros negyedekben kiválló volt. (összesen 1 pontot kaptunk). Más ami külön öröm, hogy egy kivétellel mindnenki tudott pontot dobni a mérkőzésen. Itt kell folytatni a következő fordulóban, és akkor csak nyerhetünk.  Szép munka! Hajrá kaszások

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Korompai Zsolt
edző
Advertisement
Advertisement