Skip to content
Kadett/B Bajnokság [Bp]
2018. március 03. , 10:00 9. forduló Kadett/B Bajnokság [Bp]
Találatok: 371


Nehézkes győzelem

Kaszások Kadett I. _ Kiss Lenke KS/B
67 58


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Szabó István, Varga Gergely
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Kadett I. 17 11 19 20 67
Kiss Lenke KS/B 18 10 12 18 58
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Orbán Patrik, Dócs Benedek, Dobossy Pál
1. félidő
Következő Budapest bajnoki mérkőzésünket a Kiss Lenke KS/B csapata ellen játszottuk hazai pályán. A mérkőzés esélyesei mi voltunk. Ennek ellenére nem ment úgy a játékunk, ahogy azt a találkozó előtt vártam.  Első negyedet sikerült 1 ponttal kikapnunk. Állás 17-18 oda. Második negyedben nem sokat változott a játékképünk. Továbbra is nehezen indult a gépezetünk. Állás 28-28.

2. félidő
Harmadik negyedben sikerült emelnünk a tempót. Védekezésbe több energiát fektettünk, amint megvolt a labda rohantunk. Eredmény egy minimális kiépített előny. Állás 47-40 ide. Záró részben a támadásunk maradt, védekezésben viszont lazultunk. Szerencsénkre a minimális előnyünk kitartott, és 67-58-re megnyertük a mérkőzést.

Összegzés
Összességében nem örülök, mert a mérkőzés előtt tisztáztam a gyerekekkel, hogy 5-6 perces etapot kap mindenki. A feladat az volt, hogy jusson el mindenki mihamarabb üzemi hőfokra. Kértem, hogy a bemelegítés olyan legyen, hogy az első perctől kezdve tudjunk rohanni. Hát ez sajnos nem sikerült. Kiemelném a három Serdülő játékosunkat. Orbán Patrik, Dócs Benedek és Dobossy Palkó feljátszott az idősebbek közé, és mindhárman tisztességesen helytálltak. Csak így tovább!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement