Skip to content
Kadett/B Bajnokság [Bp]
2018. március 04. , 12:00 10. forduló Kadett/B Bajnokság [Bp]
Találatok: 351


Hoztuk a kötelezőt a fiatalok ellen

Kaszások Kadett I. _ MAFC/A
81 73


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Havas Gábor, Bozóki Domonkos
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Kadett I. 21 25 22 13 81
MAFC/A 19 21 15 18 73
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Korkin Artem, Pusztai Dominik
1. félidő
Következő Budapest bajnoki mérkőzésünket a MAFC/A csapatával játszottuk hazai pályán. A mérkőzés esélyesei mi voltunk, mert serdülő játékosok alkották a csapatukat. A feladat továbbra is az volt az első félidőben, hogy 5-6 perces etapot kap mindenki és jusson el mihamarabb üzemi hőfokra. Első negyedet minimálisan is, de sikerült megnyernünk. Állás 21-19 ide. Második negyedben emeltük a tempót. Kevesebb elszórakozott ziccerünk volt. Védekezésben még mindi nem pörögtünk, úgy ahogy kellene. Állás 46-40 ide.

2. félidő
Harmadik negyedben emeltük a tempót. Védekezésben a besegítések végre időben, és a megfelelő helyre jöttek. Állás 68-55 ide. Záró részben két megfutott negyed után már vártam a szokásos kiengedést. Eredmény egy elvesztett negyed lett. A mérkőzés eredményén már nem tudtak változtatni, a végeredmény 81-73 ide.

Összegzés
Tegnapi mérkőzéshez képest apró előre lépés, hogy megértették, hogy nem a mérkőzés közben kell bemelegíteni. Egyketten már feldobás után pörögtek, hajtottak. Kiemelném Korkin Artemet, és Pusztai Dominiket. Artem önmagához képest nagy előre lépést mutatott. Dominik meg második meccsén dobott pontokkal jelentkezik. Csak így tovább!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement