Skip to content
NB1
2018. március 10. , 18:00 21. forduló NB1
Találatok: 555


Megszakadt a rossz sorozat végre!!!

Kaszások (NB1) _ SMAFC
85 83


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: dr. Szakáll István, Földi István, Oláh Márk, ellenőr: Bogárdi János
Nézőszám: 150
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások (NB1) 19 12 31 23 85
SMAFC 29 22 14 18 83
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Joseph Prophet
1. félidő
A 4-ik helyért küzdő soproniak gyorsan tudatosították miért is jöttek. 5 perc alatt 15 pontot kaptunk megint, és mivel elől hasonlóan voltunk hatékonyak mint hátul esélytelenek voltunk szorossá tenni a mérkőzést. Az első negyed után 10 ponttal vezettek.
A második negyedben pontosan lemásoltuk az elsőt, csak annyi különbség volt, hogy a támadójátékunknak még sikerült romlania. Lézengtünk a pályán, mintha csak a végét várnánk a meccsnek. Aztán egyik percről a másikra összekaptuk magunkat és 18 pontról 11-re kapaszkodtunk vissza. De kár volt a nagy boldogság, másfél perc alatt elrendezték a félidőt, 20 volt oda szünetben!

2. félidő
A félidei büntető dobóversenyt Mahmud Nóra nyerte a Női Gyermek csapatunk játékosa, gratulálunk!
Ők talán elhitték, mi pedig teljesen más szemlélettel jöttünk a pályára, 2 hármassal nyitva már csak 14 pont volt közte. Hatalmas akarattal, nagy tűzzel játszott a csapat, tombolt a nézőtér, és a negyed végére elképesztő módon 3 pontra zárkóztunk fel. Annyi pontot dobtunk a negyedben, mint az előző félidőben...
A negyedik negyedben sem lassítottunk, és már 74-70 volt ide, amikor kicsit megbillentünk. Beütöttünk néhány teljesen felesleges faultot, így innentől végig egál körül mozgott a meccs. A végjátékot mi oldottuk meg higgadtabban, és Joe kosaraival és remek védekezésekkel végül 2 ponttal nyertünk!

Összegzés
Úgy kellett ez már, mint egy falat kenyér! Hatalmas gödörben voltunk, és az első félidőben megnéztük, hogy mehetünk-e mélyebbre. 20 pontról visszahozni a meccset, egy ráadásul a tabella elején álló csapat ellen hatalmas nagy bravúr! Nagyon remélem hogy ez a győzelem erőt fog adni a csapatnak a következő meccsekre, mert ebből lehet építkezni!
Egyben biztos vagyok viszont, ha nem lett volna ilyen bődületes szurkolás simán kikapunk, de 20 pontnál is úgy szurkoltatok nekünk, hogy beleborzongott az ember! Hatalmas élmény volt így játszani! Köszönjük a bíztatást a nehéz időszakban is, most adtunk vissza egy keveset belőle nektek!!!
Pontok termelésében Vámosz és Joe húzta a csapatot, de én nem is őket emelném ki hanem a CSAPATOT, hatalmasat küzdöttünk!
Egyet léptünk most, de ez a lépés csak akkor ér valamit ha megyünk tovább ezen az úton!
A szurkolást még egyszer köszönjük, és várunk titeket a következő meccseinken is!!


 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement