Skip to content
U12 Budapesti Régió
2018. március 25. , 10:30 7. forduló U12 Budapesti Régió
Találatok: 521


Az Újpest ellen is győztünk!

Újpest- MT _ Kaszások (Gyermek I.)
64 76


Helyszín: Tüske Csarnok
Vezette: Szirt, Bujtor
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Újpest- MT 13 14 5 21 11 64
Kaszások (Gyermek I.) 24 15 6 12 19 76
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Az Újpest ellen is győztünk!
1. félidő
Az Újpest ellen kaptunk már ki egylabdás meccsen, most nagyon vissza akartunk vágni. Az első negyedben sikerült tartani azt a tempót, amit az első meccsen diktáltunk. Jól védekeztünk, gyors kosarakat szereztünk, ha kellet okosan játszottunk felállt védelem ellen, így végül 24 pontot sikerűlt szereznünk, 13 kapott pont ellenében. ( Boti 12 pontot szerzett ! ) A második ötös ha szűkösen is, de 1 ponttal nyerte a negyedét, majd a büntetőknél is 1 ponttal sikerült túlszárnyalni az ellenfelünket, így 13 pontos előnnyel fordultunk.

2. félidő
A harmadik negyedben már látszódtak a fáradtság jelei és 6 perc után a védelmünk megtört, amit ellenfelünk jó kihasznált és hírtelen 4 pontra visszakapaszkodott. Szerencsére csak ránk ijeszteni tudtak a lila-fehérek és a Kopi, Csani , Patrik, Zalán, Peti ötös 19 pontot berámolva eldöntötte a mérkőzést és beállította a 64-76-os végeredményt.

Összegzés
Gratula az egész csapatnak, öröm volt nézni a fiúkat! Mind védekezésben , mind támadásban szép dolgokat csináltunk. Mind a kettő meccsen sokkal határozottabbak voltunk az ellenfeleinknél és leszámítva az Újpest elleni harmadik negyedet uraltuk a játékot. Örültem hogy többen is mertek a szokásosnák többet válalni ( Boti, Patrik), maradjon meg a jó szokásuk :) A következő hétvgén pihenünk, utána újult erővel megyünk neki az ellenfeleknek.
Hajrá Gyermek 1
 Hajrá Kaszások!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Kováts Bence
Edző
Advertisement
Advertisement