Skip to content
Óbudai Mini Kupa
2018. március 24. , 13:00 8. forduló Óbudai Mini Kupa
Találatok: 289


Szépen játszottak az Aligátorok!

Dűlői Aligátorok _ Békási Kobrák
40 14


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Korpás Máté, Osztovits Pál
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Dűlői Aligátorok 8 18 2 12 0 40
Békási Kobrák 2 4 1 5 2 14
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Németh Atilla Gergő
1. félidő
Pihenő nélkül kezdődött a következő mérkőzésünk a Békási Kobrák csapata ellen. Első negyedben nagy lendülettel játszottunk. Németh Ati, és Torday Barni felváltva dobtak kosarat. Állás 8-2 ide. Második negyedben Bándi Kori, Torday Barni, Borsányi Boti és Németh Ati szépen elosztották a pontokat egymás között. Állás 22-4 ide.

2. félidő
Sikeres félidei büntető dobóink:  Bartha Geri, Németh Ati! Bravó! Harmadik negyedben Németh Atinál kiszakadt a zsák. 10 pontot dobott zsinórban. Bravó Ati! Állás 40-9 ide.   Záró részben a feladatunk leütés nélküli játék volt. Pluszban csak és kizárólag pattintott átadással lehetett passzolni. Nem örültem, hogy annak ellenére, hogy tanultuk a kétkezes pattintott átadást, sikerült felvonultatnunk különféle megoldásokat.  A mérkőzést 40-14-es végeredménnyel megnyertük.

Összegzés
Megemlíteném még a többieket. Sok pontot nem dobtak, de nagyon nagy energiával, lelkesedéssel játszottak mindvégig. Hozzásegítve a csapatot a győzelemhez. Bartha Geri, Jászovics Máté és az ifjú Jászovics Márk! Csak így tovább gyerekek! Hajrá Aligátorok!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Kapcsolodó videó:


Jelenet a mérkőzésről
Advertisement
Advertisement