Skip to content
NB1
2018. március 30. , 18:15 24. forduló NB1
Találatok: 364


A rájátszásra kell mostantól figyelni

EKE Eger KOK _ Kaszások (NB1)
90 82


Helyszín: Eszterházy Csarnok
Vezette: Nagy Viktor, Győrfy Ruben, Oláh Márk, ellenpőr: Dernei Gábor
Nézőszám: 150
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
EKE Eger KOK 32 21 16 21 90
Kaszások (NB1) 25 14 26 17 82
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Joseph Prophet
1. félidő
Minden meccsünket nyerni kellett volna, ha érdemi elmozdulást akartunk volna, éppen ezért nagyobb elánnal vártam volna a kezdést. Egy kivédekezett akcióval indult a meccs, amiből egy félpálya környéki igen szerencsés gól született, kicsit rányomta a negyedünkre a hangulatot. Sorra szedték vissza a támadópattanókat, amiből vagy kosár vagy fault lett, és a könnyű büntetőknél nem remegtek meg. Támadásban azért szerencsére azt láttam, amit szerettem volna már rég óta, dobtunk is 25 pontot, a kapott 32-vel volt a baj.
A második negyedben a támadásunk kezdett szétesni, és hiába javult a védekezés, zárkózás helyett tovább nőtt a távolság. Félidőre 14 pont volt a hátrányunk...

2. félidő
A negyed közepéig úgy telt a játék, hogy hol itt volt pár pont, hol ott, a különbség érdemben nem változott. De a negyed közepén a szokásos 5-0-ra most végre mi tudtunk még egy lapáttal rátenni. A negyed végére már csak 4 pont volt közte, hatalmas tűz égett ekkor bennünk!
A negyedik negyed elején egy hármassal már csak 1 pont volt közte. ekkor egy faultnál a visszakönyöklést szóvá tettem, amire egy érthetetlen technikait kaptam. Így megint kezdődhetett a kapaszkodás, amit újfent 1 pontig sikerült csak összehozni. A kihagyott támadásunkat mivel szűk volt az idő már fault követte, amit ők nem hibáztak, és sajnos érdemben már nem tudtunk hozzászólni a meccshez.

Összegzés
Megint nagyot harcoltunk, és a Tiszaújváros meccset nem számolva, egyre vállalhatóbb játékot produkálunk az elmúlt időben. A rájátszásra, ahol a kiesést kell elkerülnünk ez a felfelé ívelő széria segíthet majd, egyre stabilabbak vagyunk újra. Van még két alapszakasz meccsünk, ahol bár tétje szinte semmi, természetesen nyerni szeretnénk, hogy összeálljon a játékunk, akkorra amikor igazán fontos lesz!
Joe végre betalált kívülről is, nem csak emiatt, de úgy éreztem megvan az egyensúly a kinti-benti játékában, ha így megy neki a további időben, akkor az nagy segítségünkre lesz. Pontban Vámosz és Kutró lépett fel mellé, 12 és 13 ponttal. De a megint csak a hozzáállást tudom kiemelni, amit a csapat minden tagjától éreztem, hogy mentünk a győzelemért! A második félidőre sokat javult a játékunk, de most már szeretném ha egész meccsekről tudnék így írni!
Mivel a serdülőknek országos tornájuk van, ezért az eredetitől eltérően nem szombaton, hanem vasárnap játsszuk a meccsünket, aki teheti a serdülők buzdítása után ránk is tartogasson egy kis hangorkánt!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement