Skip to content
U20 Nemzeti Bajnokság
2018. március 30. , 16:00 24. forduló U20 Nemzeti Bajnokság
Találatok: 341


Már csak 1 meccsen múlik a 8-ba jutás

EKE Eger KOK _ Kaszások Akadémia
70 71


Helyszín: Eszterházy Csarnok
Vezette: Lónáth László, Bene Szilárd
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
EKE Eger KOK 13 12 17 28 70
Kaszások Akadémia 19 9 22 21 71
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Keresztesi Dávid
1. félidő
Nagyon jól kezdtünk, gyorsan 10 pontos előnyünk lett. És mivel brutálisan jól védekeztünk nem is nagyon izgultam. Folyamatosan hibára késztettük őket, így az első félidőben mindössze 25 pontot kaptunk. Egy baj volt, hogy a második negyedre teljesen visszaesett a támadó játékunk, így csak 3 pont előnyünk volt. Pedig sokszor ennyit egy negyed alatt szoktunk támadni, mint most a félidőben.

2. félidő
A harmadik negyedre összekaptuk a támadást megint, így folyamatosan 7-8 pontra voltunk tőlük. A negyedik negyedre már 10 pontra is nőtt a távolság. Kicsit talán túlságosan is megnyugodtunk, így könnyű gólokat kaptunk és kezdett fogyni az előny. Az idő viszont szintén szépen pörgött, így amikor közel érthettek volna, már faultolni kellett, ekkor pedig nem kegyelmeztünk, és bedobtuk, amit be kellett. A végén még a bekapott 3-as is belefért!

Összegzés
A meccs tétje annyi volt, hogy aki nyer az szurkolhat a Tiszaújvárosnak, hogy nyerjen a SMAFC ellen az utolsó fordulóban. A körbeverést kiszámolva tudtuk, hogy nekünk a győzelem elegendő, nem kellett tovább számolgatni!
Brutálisan jól védekeztünk szinte végig a meccsen, könnyű kosár talán csak a végén volt. A büntetőzésünk sajna nem volt az igazi, ezen javítani kell, de a végén, amikor igazán kellett, nem hibáztunk!
Most szurkolunk két héten keresztül, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnénk, és akkor 8-ban leszünk!!!
Gratulálok, hatalmasat mentünk ma!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement