Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2018. április 07. , 16:00 7/1. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 199


Jól kezdtük a fordulót

Budaörsi DSE _ Kaszás Girls (U11)
31 51


Helyszín: Tüske Csarnok
Vezette: Szirt Lajos, Szőts Dávid
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Budaörsi DSE 12 5 4 3 7 31
Kaszás Girls (U11) 9 12 6 15 9 51
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Zelma és Panka
1. félidő
Első meccsünket a Budaörs ellen vívtuk. Nem tudtuk mire számíthatunk ellenfelünktől, hiszen eddig elég kiszámíthatatlan eredményeket játszottak. Egy dolog biztos volt : nem vehettük félvállról a meccset. Az első negyedben nem tudtunk dominálni, sok hibánk volt. Előre nem voltunk elég pontosak, hátul pedig nem voltunk élesek. Második negyedben a védekezésünk még mindig nem volt az igazi, de előre fele futottunk,  de pontatlan befejezéseink voltak.

2. félidő
Félidőben nem céloztunk pontosan 6 találatot szereztünk, legközelebb ennél többre lesz szükségünk! Harmadik negyedben begyújtottuk a rakétákat, sorra szereztük a kosarakat, így majdnem 20 pont előnnyel mentünk a záró játékrészben. Sajnos ebben a játékrészben még rá tudtunk volna tenni egy lapátot, ehelyett picit hátra dőltünk , és csak 2 ponttal bővítettük előnyünket.

Összegzés
A végére húsz ponttal sikerült nyernünk, ehhez jár a gratula. Volt a játékban bőven hiba, de jó hangolódás volt a következő meccsre. Jó volt látni, hogy mindenki megtett mindent ezen az összecsapáson, ha valami nem is sikerült, gyorsan megpróbáltuk kijavítani.

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)van der Meer Loránd
edző
Advertisement
Advertisement