Skip to content
U20 Nemzeti Bajnokság
2018. április 08. , 15:30 25. forduló U20 Nemzeti Bajnokság
Találatok: 332


Mi hoztuk a győzelmet...

Kaszások Akadémia _ Bajai Bácska FKE
89 62


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Makay Dániel, Kapros Roland
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Akadémia 37 21 24 7 89
Bajai Bácska FKE 20 21 7 14 62
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Reiter Bence
1. félidő
Az ottani 28 pont után reméltem, hogy itthon gálázni tudunk. Az első percekben még döcögött a szekér, bár Ákos sorra dobálta a gólokat (8 pont zsinórban), de utána beindulta gépezet, öröm nézni, ahogy megy a labda, és mindig megtaláljuk a helyzetet amit már nem lehet elrontani, 71%-al célozva mezőnyből 10 gólpasszal 37-20 volt ide.
A második negyedben talán a túlzott előny miatt, néha túl játszottuk, és 1-1 passzal több volt a kelleténél, de 21 pontot azért így is dobtunk, összességében 58 dobott ponttal álltunk a félidőben, 17 ponttal vezetve!

2. félidő
Folyamatosan forgattam a csapatot, a támadás és védekezés is igen jól ment. 7 pontot engedtünk nekik összesen, és 24-et tudtunk dobni.
A negyedik negyedben viszont jött a lassan már szokásos bealvásunk nagy előnynél, szinte csak kintről akartunk gólt dobni. teljesen belassult a támadás. Hátul szerencsére továbbra se volt gond, de ez a negyed sajnos elment. A vége így is meggyőző 27 pontos győzelem lett!

Összegzés
Kötelező behúzva. Legtöbb játszott perc 28, legkevesebb 17 lett. Mindenki kiélvezhette a mérkőzést!
A negyedik negyedet sajnálom egy picit, de a többiben öröm volt nézni a játékunkat. Védekeztünk tisztességesen, abból jól mentek a gyorsindítások. Ha pedig felállt védelem volt, akkor ott is szépen ment a labda!
Egyetlen dolgunk maradt: szurkolni a Tiszaújvárosnak, hogy nyerjen az utolsó fordulóban! És akkor 8-ba leszünk!
A szurkolást köszönjük, nem csak ma, hanem az egész szezonra, jó volt így játszanunk, és úgy érzem a jó játékkal meg is tudtuk ezt hálálni!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement