Skip to content
NB1
2018. április 08. , 18:00 25. forduló NB1
Találatok: 343


Megint egy félidőt kosaraztunk csak

Kaszások (NB1) _ Bajai Bácska FKE
62 85


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Jurák Krisztián, Sentényi Barna, Burgula György, ellenőr: Bognár Tibor
Nézőszám: 100
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások (NB1) 11 14 15 22 62
Bajai Bácska FKE 26 26 17 16 85
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Joseph Prophet
1. félidő
Nem kezdtünk rosszul, sőt, vezettünk is, megvolt a védekezés, és a támadásban is rendben volt minden. 5 perc után 11-7 volt ide. Végül is ezt kértem, hogy így kezdjük a meccset, és ne aludjunk bele. Csak hogy a második negyed 3-ik percéig 0 dobott pont következett, miközben ők berámoltak 25-öt... Nekik nem csúszott a labda... Sajnos nem volt vége a vesszőfutásunknak, egyszerűen sehogy nem találtuk a ritmust, és amit lehetett mellé dobtunk... 32%-al sikerült 25 pontot összevergődni, miközben ők dobtak 52-t...

2. félidő
A félidei büntető dobóversenyt Sági Hanna nyerte a női Gyermek csapatunk játékosa, gratulálunk!
A második félidővel nem szokott baj lenni mostanság, talán egy kivétel volt az elmúlt két hónapban. És most is hoztuk, amit egész meccsen kellene egyébként, Bár a harmadik negyedben kikaptunk még 2 ponttal, 17-15-re, a védekezésünk érezhető javuláson ment át. Támadásban azért voltak gondjaink, de amikor az elképzeléseknek megfelelően mentünk, akkor érdekes módon sikerült góllal befejezni a támadásokat.
A negyedik negyedben ezen támadásaink száma megnőtt, és mivel a védekezésünk is megmaradt keménynek, ezt a negyedet 6 ponttal tudtuk nyerni!

Összegzés
Végre úgy kezdtünk, ahogy szeretném, hogy kezdjünk, cserébe nagyobb összeomlás következett, mint amúgy szokott lenni! Nehezen érthető volt, hogy mi alapján rogytunk meg hirtelen...
A második félidőben pedig ugyanaz ellen a csapat ellen 20 percet tudunk koncentráltan védekezni, és ritmusosabban támadni!
Joe mellé ma Lóci nőtt fel pontszerzésben, de Rejci hatalmas mezőnymunkáját is meg kell említeni. Elképesztő védekezéseket produkált és nem volt számára elveszett labda! Jó lenne látni ezt a tenni akarást az egész csapaton!
Sajnos a labdacsere nem jött be nekünk (bár ugye nem mi találtuk ezt ki...), de erre kár fogni, mert nekik ezzel a labdával ment a dobás.
Jövő héten a Debrecen ellen zártjuk az alapszakaszt, hogy utána újult erővel, és Rejci féle mentalitással vágjunk bele az alsóházi rájátszásba, ahol egyértelműen a kiesés elkerülése a célunk!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)



Nagy Bálint
edző




Advertisement
Advertisement