Skip to content
Kenguru Kupa - Bp. Régió
2018. április 08. , 13:30 7. forduló Kenguru Kupa - Bp. Régió
Találatok: 234


Jó hangulatú győzelem

ÚMT Tigrisek _ Mini Reménységek
20 67


Helyszín: Tüskecsarnok
Vezette: Adjudani Pezsman, Hőgerl Bence
Nézőszám: 50
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
ÚMT Tigrisek 2 2 7 9 0 20
Mini Reménységek 18 14 3 14 18 67
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Körtvélyessy Péter
1. félidő
Vasárnap került sor a kenguru kupa 7. Fordulójának mérkőzéseire. Előszőr az Újpest fiataljaival játszottunk. Hamar kiderült, hogy mi vagyunk az esélyesebbek. Már első negyedben 18-2 lett az eredmény, hála a jó labdaszerzéseknek és a szép kosaraknak. A második negyedben se változott a játék képe. Sajnos itt pár üres helyzetet kihagytunk, de így is 14-2 re hoztuk a negyedet. Örültem, hogy passzoltuk a labdát  az üresen álló embereknek és tetszett hogy védekezésben nagyon figyeltünk, ám a buta rádobások a trapézon kívülről védőkkel kellő képpen idegesítettek.

2. félidő
A félidei büntetők nem sikeredtek jól. 3-at tudtunk bedobni. Ez nagyon kevés... 8-9 bünttő lenne a cél. 
A második félidőben tovább folytatódott az első két negyed játéka. Már inkább jól éreztük magunkat a pályán, minthogy küzdöttünk volna, de hát ez is bőven elég volt, úgyhogy miért ne élvezzük?!  Az utolsó negyedben aztán  kicsit jobban pörögve múltuk felül az ellenfelünket. 18-0 lett az utolsó negyed. Örülö, hogy megcsináltuk amit kértem és nem kaptunk pontot. A szép csapatjátékot meg jó volt nézni. Mások is megjegyezték, hogy ritka az ilyen fiatal csapatoknál az ilyen sok passz! Összegzés
Összeségében ez egy könnyű meccs volt. Mindenki tudott sokat játszani, és mindenki hozzá is tette a maga kis részét a győzelemhez. Gratulálok mindenkinek! A szülőknek köszönöm a szurkolást és a részvételt! Hajrá Kaszások!!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Kormpai Zsolt
edző
Advertisement
Advertisement