Skip to content
U12 Budapesti Régió
2018. április 15. , 8:00 8. forduló U12 Budapesti Régió
Találatok: 318


A második félidőben rákapcsoltunk

Budaörsi DSE _ Kaszás Minik
33 40


Helyszín: Tüske Csarnok
Vezette: Bózsó Gábor, Németh Péter
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. Félidei büntető 3. 4. Végeredmény
Budaörsi DSE 9 7 3 6 8 33
Kaszás Minik 8 5 5 11 11 40
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Jarkas Alex Richárd
1. félidő
Nem először, de utoljára „nyitottuk” mi a Tüske csarnokot a szezonban, az U12-es bajnokság az utolsó fordulójához érkezett. 15 játékosunk kapott lehetőséget, hogy megmutassa, hol tart. Elsőként a budaörsi csapat ellen szerepeltünk. Szoros első félidőt láthatott a közönség, de pontban nem igazán hozott extrát egyik gárda sem. Sem a büntetők, sem a ziccerek pontossága nem volt elég ehhez. A magunk részéről elmondható, hogy küzdésben, sebességben és bátorságban hoztunk már lényegesen többet. A védekezésünk alapvetően nem volt rossz, de egy-egy ember részéről mindig becsúszott valami hiba, ami az ellenfélnek kedvezett.

2. félidő
A félidei büntetőzésünk elmaradt az 50%-tól, mégis közelebb zárkóztunk, hiszen 5:3-ra megnyertük ezt a „játékrészt”. A második félidőre sokkal jobban odatettük magunkat. Jobban pörögtünk, többet futottunk így a helyzeteink száma is jócskán felülmúlta a korábbi időszakét és az ellenfélét is. Mindenkinek voltak villanásai, jó megoldásai így sikerült előnyhöz jutnunk, majd egyre távolabb kerülni az ellenféltől. A negyedik negyed végén volt egy kis megingás (36:28-ról 36:33), ekkor időt kértünk. A dolgok átbeszélése higgadtságot hozott a játékunkba, és két szép kosárral bebiztosítottuk a győzelmet.

Összegzés
A mérkőzés egészét tekintve messze voltunk a csúcsformánktól, de a második félidőre aktivált plusz energiák meghozták a győzelmet. Kár, hogy az első félidőben más felfogásban játszottunk, hiszen az összkép lényegesen jobb lett volna. Amikor megvalósul az, hogy mindkét térfélen, minden pályán lévő játékosunk odafigyel és törekszik a maximumra, szuper dolgokat láthatunk a fiúktól! A győzelemhez gratulálok! Hajrá Kaszások!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Medve Milán
edző
Advertisement
Advertisement