Skip to content
Regionális Kadett Bajnokság
2018. április 24. , 16:30 8. forduló Regionális Kadett Bajnokság
Találatok: 255


Elkezdtünk kosárlabdázni!

Kaszások Kadett I. _ PAFC Basket
75 32


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Bujtor Péter, Horváth Kinga
Nézőszám: 30
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Kadett I. 23 20 16 16 75
PAFC Basket 7 5 10 10 32
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Hegedűs Milán
1. félidő
Következő regionális mérkőzésünket a PAFC Basket ellen játszottuk hazai pályán. Játszottunk már velük márciusban, akkor 12 ponttal maradtunk alul idegenben. Mostanában hullámvölgybe került a csapatunk, és kérdés volt, hogy mennyire tudunk kilábalni belőle. Első negyed végére kiderül számomra, hogy kifelé tart a csapatunk a gödörből.  Motiváltan, bátran játszott mindenki. Rengeteg energiát fektettünk a lepattanók megszerzésébe, többször újra támadhattunk. Állás 23-7 ide. Második negyedben továbbra is a mi akaratunk érvényesült jobban. Amint hozzánk került a labda törekedtünk az ellenfél leindítására. Állás 43-12 ide.

2. félidő
 Második félidőben már nagyobb szerephez jutottak a csere játékosaink és jól kapcsolódtak be a mérkőzésbe. A mérkőzést magabiztosan 75-32-re megnyertük.

Összegzés
Volt 1-2 hiányzója az ellenfélnek. Mi az eddigi teljesítményeinkhez képest végre összeszedettebben játszottunk. Röviden elkezdtünk motiváltan kosárlabdázni, alkalmazva az eddig tanultakat. Kiemelném Hegedűs Milut, aki ma tarthatatlan bizonyult az ellenfél számára. Bravó Milu!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement