Skip to content
Országos Junior "B" Döntő
2018. április 28. , 16:00 2. forduló Országos Junior "B" Döntő
Találatok: 311


Nem hagyták...

Soproni SI KA "A" _ Kaszások Junior I.
91 88


Helyszín: Sopron, Krasznai Sportcsarnok
Vezette: Esztergályos Róbert, Kaposi Renátó, ellenőr: Gráczer Zsolt
Nézőszám: 100
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Soproni SI KA "A" 20 20 21 30 91
Kaszások Junior I. 30 18 15 25 88
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Villányi Benedek
1. félidő
Tegnap előttünk játszottak, így láttuk mit játszanak, délelőtt meg is próbáltunk szóban felkészülni belőle. Hát hogy ez jól sikerül vagy sem, könnyű kitalálni, 10 pontunk volt az első negyedben. Kiszedtük a legjobb játékosukat, aki amúgy 2 méter feletti, tehát nem volt könnyű meló! Ellenfelünk végig kommentálta az első negyedet... Kutró 15 pontot vágott ebben a játékrészben!
A második negyedben továbbra is ment a brutál védekezés, de a támadás így egy picit háttérbe szorult. Nem igazán találtuk a gyűrűt olyan hatékonyan, ahogy szerettem volna, 2 pontos hátrány miatt azért nem búslakodtam, mert 8 volt ide így is még a félidőben!!!

2. félidő
Sajnos a második félidőt kicsit gyengébben kezdtük, így majdnem utolértek, de megint a szívünk vitt tovább, és újra 7 pont volt ide. Azt hittem, megint jön a tegnapi húzd meg - erezd meg játék. De annyi volt a különbség, hogy ők már egálra azért fel tudtak jönni! A negyed vége azért 2 ide!
A negyedik negyedből 4 perc volt vissza, amitől kezdve a játékvezetők folyamatosan ellenünk tévedtek. (Jó lenne azt hinni, hogy tévedés volt, és nem tudatos ténykedés...) Én technikait kaptam, mert 3 másodperceztem, persze miután ők eldobták, tehát nem az ő labda birtoklásuk közben kaptam meg... Az ellenfél edzője a pályán bent állva reklamált egy tiszta szerelést, büntetlenül... Benit egy olyan támadóval fújták ki, amire még a soproni szülők is inkább csendben maradtak, mindez persze helyes fújva fault gól jó lett volna! Beni kiesésével és az utolsó negyedes 9-4-es fault aránnyal nem olyan volt hátul a védekezés amit szerettem volna, így jöttek is a könnyű gólok! Támadtunk 3 pontra, de sajna a dobás célt tévesztett...

Összegzés
Kihagytunk létfontosságú ziccereket a végén, elrontottunk emberelőnyöket, ezért is kikaptunk! DE NEM IS HAGYTÁK, hogy nyerjünk... Mondták mások, hogy bizony-bizony amiket felsoroltam tévedések voltak... Visszanéztem videón is. Ők szerintem meg lepacsizták, hogy hú de jól fújtunk... HÁT NEM!
Elképesztően védekeztünk, pont, amit megbeszéltünk, és működött! 36 percig csodásan, aztán amikor már jöttek a fújások, amik addig nem, onnantól megdőlt a rendszer...
Végig küzdöttünk és hajtottunk, és megérdemeltük volna a győzelmet!
A pontokat majd mindenki láthatja aki lejjebb görget, de én most a védekezést emelem ki, onnan is Benit, aki a nála legalább 15 centivel magasabb emberét úgy vette ki, hogy öröm volt nézni!
Holnap jöhet a MAFC a 11-ik helyért!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Nagy Bálint
edző
Advertisement
Advertisement