Skip to content
Serdülő/A Bajnokság [Bp]
2018. április 29. , 10:30 11. forduló Serdülő/A Bajnokság [Bp]
Találatok: 351


Bíztató győzelem!

Kaszások Serdülő I. _ Vasas Akadémia/A
81 76


Helyszín: Kaszás Csarnok
Vezette: Winkler Áron, Matóczay Bálint
Nézőszám: 40
Csapatok 1. 2. 3. 4. Végeredmény
Kaszások Serdülő I. 21 21 21 18 81
Vasas Akadémia/A 23 19 16 18 76
Beszámoló a mérkőzésről
Article Pic
Safranka Márton, Léh András
1. félidő
Következő Budapest bajnoki mérkőzésünket a Vasas Akadémia/A csapat néven játszó „B” csapatukkal játszottunk. Ebben a szezonban kétszer játszottunk már ellenük. Decemberben 12 ponttal maradtunk alul idegenben. Februárban pedig 4 ponttal kaptunk ki hazai pályán. Első negyedben mindkét csapat eredményesen támadott. Benne volt, hogy a védekezés nem volt kellően agresszív egyik csapat részéről sem. Állás 21-23 oda. Második ötösünk jól kapcsolódott be a mérkőzésbe.  Safranka Marcit egy kicsit meg kellett csipkedni, hogy kezdjen el agresszíven támadni. Erre 3 perc alatt berámolt 8 pontot. Végül egál állással mehettek szünetre a csapatok a félidőben. Állás 42-42.

2. félidő
Harmadik negyedben Vasali Matyi, Safranka Marci és Orbán Patrik vezérleteivel 5 pontos előnyt építettünk ki. Állás 63-58 ide. Záró részben kezdett kiélezetté válni a mérkőzés. Nagy iram, és kapkodás volt a pályán. Mindkét csapat nyerni jött ide.  3 perccel a lefújás előtt 2 pont volt a csapatok között. Utolsó percben Dobossy Pali, és Safranka Marci kosarai megnyutató előny eredményeztek. A mérkőzést 81-76-ra megnyertük!

Összegzés
Kiemelném Safranka Marcit, és Léh Andris! Safi extra támadó teljesítménye magáért beszél. Andris legalább 5-ször csúszott, vetődött hason a labdáért! Többször meg is szerezte az ellenfél elől a labdát, ezzel feltüzelve a csapatunkat. Csak így tovább!

 
Pontszerzők
(a névre kattintva az adatlap jelenik meg)Csernai Zoltán József
edző
Advertisement
Advertisement